KERESS MINKET
#Képviselt területNévBeosztásE-mailMobil
1Bács Kiskun megye, Csongrád megye, Tolna megyeJankovics ZoltánTerületi képviselőjankovicsz {at} valkon {dot} hu+36 30 6974232
2Békés megye, Csongrád megyeBittó ImreTerületi képviselőbittoi {at} valkon {dot} hu+36 30 6327602
3Békés megye, Hajdú-Bihar megyeVizi KálmánTerületi képviselővizik {at} valkon {dot} hu+36 30 1828037
4Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyePecsenye NándorTerületi képviselőpecsenyen {at} valkon {dot} hu+36 30 4531910
5Heves megye, Nógrád megyeVincze GyörgyTerületi képviselővinczegy {at} valkon {dot} hu+36 30 6974240
6Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megyeKontér SándorTerületi képviselőkonters {at} valkon {dot} hu+36 30 8361459
7Komárom-Esztergom megye, BudapestMeszárek FerencTerületi képviselőmeszarekf {at} valkon {dot} hu+36 30 4491062
8Győr-Moson-Sopron Megye, Veszprém megyeMolnár DánielTerületi képviselőmolnard {at} valkon {dot} hu+36 30 6974235
9Zala megye, Vas megyeNagy JánosTerületi képviselőnagyj {at} valkon {dot} hu+36 30 6427947
10Somogy megye, Tolna megyeKvakic ElmirTerületi képviselőkvakice {at} valkon {dot} hu+36 30 4487692

Kramer

Kramer rakodógépek

A „Sokoldalúan nagy tudásúak” a Konstanzi tótól

A cég sikereinek „DNS” eredete

A Kramer 1925-ben dobta piacra első mezőgazdasági gépét, egy 4 LE-s fűnyírót. Ettől kezdve a cég sohase nézett hátra. A Kramer testvérek traktoraikkal forradalmasították a mezőgazdaságot.

Akár szántásról, tárcsázásról, vagy fűnyírásról van szó, a Kramer traktorok megfelelnek a mezőgazdaság traktorok összes mindennapi kihívásainak, mert mindkét testvér saját tapasztalatai alapján pontosan tudta, hogy mire van a farmereknek szüksége. Ez a tapasztalati tudás mindig beépült a traktorfejlesztési elképzelésekbe. Ez odavezetett, hogy e gépeket elismerőleg hívták azok, akik használták őket, „sokoldalúan nagy tudásúak„-nak.

Terjeszkedés és az erős évek

A traktorok sikere gyors gyártásfejlesztést igényelt az 1930-as években. Egy új ingatlant vásároltak meg Überlingen-ben a Konstanza Tónál.

Kramer gyorsan meghódította a német traktorpiacot. A gyakorlatias fejlesztéseikkel lerakták a mezőgazdasági gépgyártás technológiai alapköveit. A gyártmányválaszték a teljes traktorosztályra, minden speciális típusra és szokatlan egyedi darabokra is kiterjedt, valamint kiemelt figyelmet kapott a kifinomult összkerékhajtású technológia.

Ezzel párhuzamosan, az 1950-es évek közepétől, építőipari gépeket is kifejlesztettek.

Az olajválság átrendeződést okozott a cég életében.

Az 1973-as - nagy olajválsági – év a traktor üzletág végét hozta.

Ettől kezdve a Kramer az összkerékhajtású kompakt gépekre fókuszált, folytatta növekedését, majd 2008-ban egy új Pfullendorf-i gyárba települt át, mely most a Wacker Neuson csoporthoz tartozik.

Egy dolog azonban napjainkig megmaradt ugyanolyannak.

Termékfejlesztéseinknél egyértelműen mindig vásárlóink igényeire fókuszáltunk/ fókuszállunk. Csak ily módon lehetnek összkerékhajtású gépeink oly módon megépítve, hogy a kemény mindennapi munka összes szituációjában önmaguk bizonyítják létjogosultságukat, mellyel valóságos hozzáadott értéket képeznek. Mi ezt így tettük a kezdettől fogva és ez így is marad a jövőben is.

A Kramer rakodók

Változatosság és teljesítő képesség a mezőgazdaság számára

Öszefoglalva:

Létezik egy ideális Kramer és hozzávaló adapter összeállítás mindenféle alkalmazásra és igényre. Ez a kombináció tesz minden Kramer-t egy valóságos „sokoldalúan nagy tudású”-vá. Csak megfelelően kell használnia. Minden egyéb, úgymint a teljesítmény, a hatékonyság és a munkavégzés öröme, gyakorlatilag magától adódik.