AM tárcsás kaszák 2,0–3,2 m

AM tárcsás kaszák 2,0–3,2 m

Tökéletesebb vágáskép

Krone AM kasza

AM-S  /  AM-CV

Ezekre a kaszákra is igaz: komplett program 2,0 m és 3,2 m között, 2,4 m-es változat a legendás V-acélujjas szársértővel is.

Krone kaszagerendely 

A kiváló minőségű takarmány –előállítás alapvető feltétele a tökéletes kaszálás. A Krone EasyCut kaszagerendellyel szerelt AM sorozat modelljei legelők és ősgyepek kaszálásakor éppúgy helytállnak, mint telepített takarmányfüvek betakarításakor. Kiváló minőségüknek és elsőosztályú kidolgozásuknak köszönhetően stabilak, robosztusak és mindenkor megbízhatóak.

Krone kasza

Krone tesztek

http://mediathek.krone.de/index.php?id=1&L=0&tx_kronemediathek_pi1[select_produkt]=20&tx_kronemediathek_pi1[select_modell]=31&tx_kronemediathek_pi1[select_document_category_group]=12&tx_kronemediathek_pi1[select_document_category_language]=43&tx_kronemediathek_pi1[sstring]=Suchbegriff%20...&tx_kronemediathek_pi1[sproductnum]=Seriennummer%20...&tx_kronemediathek_pi1[search_submitted]=1&tx_kronemediathek_pi1[view]=thumb_list

Krone Műszaki adatok

Műszaki adatok

Még jobb vágáskép a Krone-nál

Tökéletesebb vágáskép

                Körkörösen hegesztett gondozásmentes ék alakú kaszatest.

                Egy életen át működő szatelitmeghajtás nagy, túlméretezett homlokfogaskerekekkel.

                Az ék alakú kaszatestnek köszönhetően tisztább a vágáskép

                Komfortos kés gyorscserélő rendszer

Krone kés

Nyugodt üzemű robosztus hajtómű: A főhajtóműben nagy terhelhetőségű 59 fogas homlokfogaskerekek viszik át a hajtást. Ez veszi fel a teljes terhelést a kaszatestben. A mellékhajtómű a kis homlokfogaskerékkel csak annyi terhelést kap mint amennyi egy kaszatányér hajtásához kell, így kevésbé van igénybe véve. Magas üzembiztonság, nyugodt járás és hosszú élettartam az eredmény.

 

Krone EasyCut:

A körkörösen hegesztett ék alakú kaszagerendely a legnehezebb körülmények között is a legjobb munkaminősége biztosítja. Az új „V” alakú kaszagerendely lehetővé teszi, hogy alacsonyan vágjon a réten és a legelőn és valamennyivel magasabban a hosszúszárú szántóföldi növényekben.  Az ön előnyei:  állandóan tiszta vágáskép és dugulásmentes kaszálás.

Krone vágáskép

Nincs több dugulás a Krone-nál

Nincs több dugulás

Krone nincs több dugulás

 

A KRONE tárcsás kaszák az első késdob mögött található közvetlen homlokfogaskerék meghajtással dolgoznak. A védőponyvák kinyúló csővázával kombinálva ez a megoldás biztosítja a legnagyobb áteresztőképességet – tiszta kaszálás dugulásveszély nélkül.

Kitűnő kaszálási minőség a Krone-nál

Kitűnő kaszálási minőség

Krone kaszalasi miinoseg

Kitűnő kaszálási minőség

Nagy területtelljesítmény és alacsony teljesítményigény – ezek ennek a kaszának a legfőbb jellemzői. A 2,0 m, 2,4 m, 2,8 m, 3,2 m munkaszélességű kaszákkal a KRONE itt is a legújabb műszaki színvonalnak megfelelő megoldást kínálja.

Szársértő nélkül végzett munka

A mindennapi zöldtakarmány előállításnál ha nincs szükségünk a „V”-ujjas szársértőre, akkor ez egyszerűen kikapcsolható és kibillenthető a takarmány útjából.

 

Kevesebbet dolgozni, többet betakarítani.  

Széles szőnyegrenddel kevesebbet dolgozni – gyorsabb betakarítás

                gyorsabb száradás = csekélyebb időjárási rizikó

                kevesebb munkafokozat = csekélyebb előkészítési költség

                kimagasló szőnyegrend = jobb takarmányminőség

Krone szársérő nélkül végzett munka

Széles amennyire csak lehetséges, keskeny ha szükséges. Vizsgálat bizonyítja, hogy a széles szőnyegrendre terítésnél mind a fermentáció minősége úgy a takarmányérték jelentősen javul. A széles rendre terítő burkolattal nem csak széles szőnyegrendet lehet képezni, hanem ha szükséges akkor könnyű egybedobatott laza, levegős rend is képezhető. Ezekkel a feltételekkel ön legalább egy forgatást meg tud spórolni.

Krone kasza

Krone kasza álló

A legjobban felszerelt Krone

A legjobban felszerelt

                A traktor nyomtávához igazítható a kasza az állítható függesztőcsapoknak köszönhetően.

                Erőzáró direktmeghajtás kardáncsuklón keresztül.

                Tökéletes felfekvőnymás köszönhetően az állítható tehermentesítőrugóknak.

                Hatalmas kibillenési út, ami ideális meredek oldalakhoz illetve rézsűk kaszálásához.

Krone a legjobban felszerelt

"V"ujjas acél szársértő a Krone-nál

„V”- ujjas acél szársértővel a sikerhez

Általános takarmány betakarításakor nem csak az ütőképességnek, hanem a takarmányminőségnek is stimmelnie kell. Az AM 243 CV kasza V ujjas szársértője szolgálja a tökéletes feldolgozást, a takarmány gyors és egyenletes száradását és a legjobb takarmányminőséget.

Krone acél szársértő

Intenzív: A „V” formájú acél lengőkések és a fokozatmentesen állítható szársértő lemez intenzíven készíti elő a takarmányt, kevesebb a kopás és hozzá lehet igazítani a legkülönbözőbb takarmánynövényekhez.

Krone V-acélujjak

Könnyen lehet állítani a szársértő ujjak és a szársértő lemez közti távolságot egy állító orsó segítségével. Ez az állítási lehetőség befolyásolja a szársértő hatásfokát. Csekélyebb távolság intenzívebb takarmány feldolgozást jelent. 

Krone szársértő

A tökéletesen felszerelt Krone

Tökéletesen felszerelt

A szársértő billentésével változtathatjuk a távolságot a rotor és a kaszatest között. Ezzel a berendezéssel lehet a növényeknek a növekedési és fásodási fokához igazítani, egy tökéletes vágásképet és egy példaértékű szársértett szőnyegrendet hátrahagyva.

Krone tökéletesen felszerelt 

Krone kaszálástechnika

Kaszálástechnika, ami passzol önnek

                nagy ütőerő

                csekély teljesítményigény

                csekély tömeg

                legjobb ár-érték arány

Tökéletes takarmány a teljes munkaszélességben:

                Egyenletes szőnyegrend a teljes munkaszélességben

                Intenzívebb feldolgozás a „V” alakú szársértőnek és az állítható dörzslemeznek köszönhetően

                A legjobb előkészítés a szársértő kapcsolható hajtóművével.

Átfogó minőségbiztosítás a Krone-nál

Átfogó minőségbiztosítás

 

DIN ISO 9001

A mezőgépgyártók közöl elsőként a KRONE-nál már 1995-ben bevezetésre az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer. Az átfogó minőségbiztosítás a piackutatásnál kezdődik és a fejlesztésen, gyártáson keresztül az After-Sales-ig tart. Ennek részeként a gépek egy részét a független TÜV is megvizsgálja mielőtt elhagyják a gyárat. Az állandó DLG vizsgálatok bizonyítják a KRONE felhasználó-orientáltságát, és a gépek gyakorlati alkalmazhatóságát. Mégis talán legfontosabb a felhasználók tapasztalatainak, igényeinek figyelembe vétele a tervezés és gyártás során.

Legmodernebb gyártósor a Krone-nál

Legmodernebb gyártósor

Pl. a fémszórásos felülettisztítás, a KTL (katódos merítéses festési eljárás) a legkorszerűbb festőberendezésben. Számos intézkedés, melyek csökkentik az üzemeltetés költségét és hosszú gépélettartamat biztosítanak.

HírlevélFacebook