Krone EasyCut frontkaszák 2,71-3,14 m

EasyCut frontkaszák 2,71-3,54 m

Krone front

EasyCut F280, F320, F360: A frontkasza 2,71 m-től 3,57 m-ig áll rendelkezésre meghajtott rendterelő dobbal.  Az EasyCut F 320 és F360 –nál a rendszélességet a rendterelő dobbal lehet megváltoztatni.

Krone frontkasza 

 Az EasyCut F 280 M, F 320 M, F360 M: EasyCut M-széria fronttárcsás kaszák jellemzője az alacsony sajáttömeg- ideális meredek partok kaszálásához, vagy ha a rendet szélesre kell teríteni. A csatlakozó pont úgy lett kialakítva, hogy speciális traktorokkal is lehessen dolgozni vele.

Krone frontkasza

Műszaki adatok

Műszaki adatok

 

Erős érvek a Krone mellett szólnak

Nyugodtan támaszkodhat rá
Körbe hegesztett kaszatest:  ezáltal robosztus,
tömített és gondozásmentes
Hosszú élettartamú szatelithajtómű , túlméretezett homlokfogaskerekekkel: ezáltal nyugodt futású és a legjobb erőátvitellel rendelkezik
Az anyagáram útjából eltolt behajtás:: zavarás mentes kaszálás

 

Erős érvek a Krone mellett szólnak

 


Krone EasyCut F 280, F 320, F 360

Krone Easy cut

Meghajtott rendformázóval

                Meghajtott rendvezető dobok a traktor  középvonalában középre a talajra teszik a rendet.

                Egyenletes rend

                Egyenletes anyagáramlás

Krone anyagáramlás

Mindig illeszkedik: Az EasyCut F 280, F320, és F360 minden talajkontúrhoz hozzáilleszkedik. A tolt felfüggesztés lehetővé teszi a hatalmas billenő utat és a sok szabad tér a kasza felett és alatt ideális az extrém terepviszonyokhoz, mint például a nagyon hullámzó talajfelszín. A kompakt felépítés és a jó áttekinthetőség megkönnyíti a szállítást a közúton és a munkát a földeken. A sűrű növényzetből kiindulva az alsó két függesztő kar mozgása felfelé és lefelé is kisebb lesz. A kardántengelyt ezáltal kevésbé terheljük.

Krone fügesztőkar

A minőségi takarmány előállítás a kaszálásnál elkezdődik: A Krone frontkaszák meggyőzőek a felépítésükkel, kezelhetőségükkel és a funkciójukkal. A tolt kasza kompakt felépítésű csekély sajáttömeggel. A tömegközépponti felfüggesztés a traktorkeréktől mért kis távolság és a rövid billenési út az alapja a tökéletes vágásnak, ez elősegíti a növényt a gyors újranövekedéshez és a tisztább takarmánynyeréshez.

Krone Easy cut

 A titok a jobb rendre terítés: A Krone front tárcsás kaszák EasyCut F 280, F 320 és F 360 egy túlméretezett rendvezető dobokkal van szerelve. Ezek jobbról és balról a kaszatárcsák mögött vannak felszerelve, a kaszaházból kapja a hajtást egyenletesen vezeti a lekaszált növényt hátrafelé. A traktorkerék nem a renden halad, hanem a lazán fektetett rend mellett. Ez ideális az utána következő betakarítógép veszteségmentes felszedéséhez.

EasyCut F 280 M, F 320 M, F 360 M

Krone f280m

Csúcsratörő

                Hegyes területek kompakt traktoraihoz ideális választás

                Csekély önsúly – csekély elsőtengelyterhelés

                Rövid építésmód és egyszerű kezelés

                Tömegközépponti felfüggesztés billenőbakkal

Krone easycut fm

Minden egy pillantásra: Az EasyCut F M letisztult és robosztus felépítése védőburkolat nélkül azonnal felismerhető. A kasza csekély önsúlya alapján (500 kg-tól), biztonságosan lehet dolgozni minden terepviszonyok között. A kaszán nincs hidraulikus csatlakozó. A kasza fel és leszerelése gyorsan és egyszerűen megy. A kaszatest egyből a külső doboknál van felfogatva – ideális az egyenletes anyagáramláshoz. Természetesen ez a front kaszatest is ék alakú körbehegesztett gondozásmentes, és SafeCut kaszatányér biztosítással és kés gyorscserélővel felszerelt

Krone gyorscsévélő

A gyakorlatban bizonyít: A hegységekben végzett munka különös követelményeket állít a kasza elé. Ezekre a gyakran extrém követelményekre a Krone EasyCut tárcsás kaszák, F 280 M 2,73 m , az F 320 M 3,16 m és az F 360 M 3,60 m munkaszélességgel az optimális megoldás. A kompakt felépítés a traktorhoz közel eső súlypont a tökéletes vágáskép meredek oldalakban is, és a könnyű kompakt felépítésű traktorokhoz igazodó optimális csatlakoztatási lehetőségek, mind a kasza univerzalitását növelik.   Az EasyCut 360 M a nagy munkaszélességével ideális a nagy nyomtávolságú traktorokhoz, és nagy átfedést biztosít kaszakombinációban való alkalmazáskor.

Krone nagy nyomtáv

Teljes egészében követi a talajt: A tolt felfüggesztés a kasza feletti és alatti nagy szabad térrel, a hosszú csúszótalpak és az opcionális teleszkópos felső kitámasztó lehetővé teszi az optimális talajkövetést minden irányban. A csekély távolság a kaszatest és a traktor első kereke között lecsökkenti a billenési utat a talajegyenetlenségeknél, megnöveli a kardántengely élettartamát és a frontkaszát még áttekinthetőbbé teszi. 

EasyCut 28 CV

Krone Easy cut

Kaszálni és szárat sértve feldolgozni egy menetben. A Krone EasyCut 28 CV acél ujjas szársértővel a legtökéletesebb, ha a professzionális feldolgozás a saját gazdasági sajátosságú takarmányhoz vezet.

Krone szársértő

 

A V formájú acél ujjas szársértők ki tud billeni a felfüggesztésén és fokozatmentesen állítható a sértőlemez: Ezzel egyenletesen lehet a takarmányt feldolgozni, egyenletesebb a kopás és a különböző takarmánynövényekhez könnyebben hozzá lehet igazítani.

Krone acél ujjas szársértő

Teljes szélességgel: A szársértő a V formájú acél ujjaival és a sértőlemezzel kiszélesíthető a teljes munkaszélesség, a baltól a jobb kaszadob felé.Ez egy egyenletes anyagáramot idéz elő a teljes munkaszélességre, és magyarázat az optimális takarmányra.

Krone szársértő

 Az optimális talajnyomás eléréséről a kaszafelfüggesztésre erősített két tehermentesítő rugó gondoskodik. Ez nehéz használat mellett is szolgálja a tiszta és különösen egyenletes szőnyegrendet.

Krone opcionális

Opcionálisan, egyesével állítható terelőlemezek szolgálják a szőnyegrendre terítést, és ezzel egy még gyorsabb kiszáradást. 

EasyCut F 320 CV | F 320 CR

Krone Easy cut

Frontkasza ujjas vagy hengeres szársértővel.

                Munkaszélesség: 3.16 m

                Két variáció: tolt vagy vontatott

                Intenzív szársértés: a fogásra álló acél ujjak vagy a profilos prés hengerpár

Változtatható szársértési intenzitás: Kapcsolható hajtómű 600 és 900 1/min  percenkénti fordulatszám és állítható sértőlemez (CV)

                Aktív meghajtás az egyik, vagy mindkét préshengernél.

 Krone aktív meghajtás

Kaszálni és szárat sérteni egy menetben: Mindkét frontkasza az F 320 CV az acél ujjas szársértővel és a CR hengeres szársértővel a specialistái a magas minőségű takarmány előállításának. Az ujjas szársértő rotor nagy átmérője (64 cm) és a két préshenger (darabonként 25 cm ) átmérője biztosítja a magas takarmányállag legjobb szársértési minőségét.

Krone float

FLOAT kaszatehermentesítés: A Krone kaszák két variációjánál az EasyCut F 320 CV és CR – nél a kívánt talajnyomást manuálisan csavarorsóval vagy opcionálisan hidraulikusan tudjuk beállítani, amire egy jól látható nyomásmérő óra szolgál segítségül. A kaszafelfüggesztés kinematikáján keresztül a rugó és a lengőkar kaszáláskor egyenetlen terepviszonyok mellet is a felfekvési nyomás megközelítőleg állandó marad.

Az EasyCut F 320 CV : Az EasyCut F 320 CV  vontatott verzióban is rendelkezésre áll. Itt a tehermentesítő rugók a kaszatest felfüggesztésébe vannak integrálva. A felfekvési nyomás beállítása egy állítóorsó segítségével könnyen elvégezhető. Ezzel a kaszával egyenetlen terepen is lehet dolgozni, vagy ütközésnél különösen nagy úton hátrafelé ki tud térni. 

EasyCut F 360 CV | F 360 CR

Krone Easy cut

EasyCut F 360 CV, F 360 CR: Az EasyCut F 360 CV acél ujjas szársértővel és az EasyCut F 360 CR gumi hengeres szársértővel azonos 3,60 m munkaszélességben dolgozik. Ez a munkaszélesség szavatolja az átfedést a pillangó kaszakombinációban való alkalmazáskor. 

Extra széles a verőujjas vagy gumihengeres szársértővel.

                3,60 m munkaszélesség.

                Robosztus felfüggesztő szerkezet

                Elől tolva: kompakt a traktorral

                Elől vontatva: Kaszába integrált tehermentesítő rugóval, nagy kiemelési úttal

Krone 360cr

Vontatott vagy tolt kivitel: A Krone EasyCut F 360 CV és CR vontatott és tolt kivitelben is rendelkezésre áll. A nagy 3,60 m munkaszélesség lehetővé teszi, hogy széles gumikkal, nagy traktorszélességgel vagy nagy nyomtávolsággal használjuk. A nagy átfedés alapján kaszakombinációban nem csak egy nagy munkaszélesség lehetséges, hanem egy tisztább munka a meredek oldalakban és a kanyarokban.

Krone 360vontatott

Vezetés: Állítható tehermentesítő rugók szolgálják, az optimális felfekvési nyomást és a kaszatest könnyed csúszását a talaj felett. Az opcionális teleszkópos harmadik pont szolgálja a tökéletes vágásképet az egyenetlen altalajon.

Verőujjas vagy gumihengeres szársértés:

Krone verőujjas

 Mindkét szársértési mód lehetséges:

                Verőujjas szársértő CV: a fűfélék specialistája.

                Intenzív szársértés a fogásra álló V – alakú verőujjaknak köszönhetően

                Erőteljes hajtás a négybordás szíjnak köszönhetően: 900 U/perc, vagy 600 U/perc

                Hengeres szársértő CR: A pillangós növények specialistája.

                Veszteségmentes szársértés: Profilos hengerrel a fogaskerékhatásért

                25 cm hengerátmérő az egyenletes anyagáramlásért

Krone hengeres szársértő

Kompromisszummentesség a minőségi takarmány előállításban: A Krone EasyCut F 320 és F 360 CV vagy CR szársértővel a szársértés intenzitása egyszerűen és exakt módon a takarmány fajtájához és mennyiségéhez hozzáállítható. A CV szársértő a V formájú fogásra álló acél ujjakkal szolgálja a fűfélék legjobban megfelelő szársértését. A CR szársértő a nagyteljesítményű hengerekkel előnyben részesíti a pillangós növényeket, mint a lucerna és a vöröshere. A pillangós növények kíméletesen és veszteségmentesen lesznek ezáltal feldolgozva.

Krone acél ujjas szársértő

Az acél ujjas szársértő CV: A fogásra álló V formájú acél ujjakkal a takarmány intenzívebben lesz feldolgozva. A feldolgozás intenzitását az állítható verőlemezzel lehet beállítani.

Hengeres szársértő CR: A profilos préshengerek egymásba kapaszkodva dolgozzák át teljes munkaszélességben a lekaszált takarmányt. A fogazás egy intenzívebb takarmány feldolgozáshoz vezet. A hengerek távolságát és a présnyomást fokozatmentesen tudjuk beállítani. 

Safe cut

SafeCut

Egyesével biztosított kaszatárcsák

                Teljes hajtáslánc védelem

                Nincs ütközés a szomszédos tárcsáknál

                Nincs kopásjelenség

                Gyorsan cserélhető csőstiftek, csekély költséggel javítható

safe cut

SafeCut csak a Krone-tól! Mindenkinek ismerős: Az ütközések károkat és javítási költségeket idéznek elő. A Krone A SafeCut-al egy maximális biztonságot kínál. A DLG-n bemutatott kaszabiztosítás az idegen testekkel szemben az EasyCut-nak egyedülálló biztonságot és komfortot ad még szársértővel szerelve is. A SafeCut az alapfelszereltség részét képzi az összes tárcsás kaszának az ActiveMow és az EasyCut szériából.

safe cut

Abszolút biztos: Teljes biztonság: A SafeCut tárcsabiztosítás az idegen testtel való ütközés és a hasított szeg törése után a vágótárcsa egy menetorsón keresztül felemelkedik a hajtótengelyen és szabad utat enged a továbbra is forgó tárcsák számára. Így a szomszédos vágótárcsák sértetlenek maradnak.

csíkmentes használat

Csíkmentesen kaszálni. Mivel a kaszatárcsák páros elrendezésben hátrafelé illetve a menetiránnyal szemben előrefelé forognak, a tökéletes rendképzés érdekében a kaszapengék átfedésének jónak kell lennie. Ezen okból az egymással ellenirányban forgó kaszatárcsáknál az átfedés nagyobb – kisebb hozamú állományok korai takarmánynövényeinek ideális, csíkmentes kaszálásához. A hátrafelé forgó pengék közötti nagyobb távolság nagymennyiségű takarmánynövényeinek jobb áteresztésének kedvez.

Krone védelem

 A védelmet szolgálja: A lekerekített ütközők a csúszó talpak között védik a kaszatestet. Az alsó rész formája megakadályozza az anyagfeltorlódást. A levágott növény akadálymentesen halad tovább.

Quick change

QuickChange:

Késcserélés nagynyomású levegő segítségével.

Ezzel az eszközzel a Krone tárcsás kaszáin mint az ActiveMow, az EasyCut és az önjáró BigM a leggyorsabban tudjuk végrehajtani a késcserélést.

                Könnyű kezelhetőség, fáradságmentes munka és kényelmes munkapozíció

                Kedvező a gyakori késcseréléseknél.

Krone QuickChange

Mindegy, hogy hol: Ahol rendelkezésre áll egy kompresszor a traktorunkon, úgy nem csak a műhelyben, hanem a szántóföldön is használni tudjuk a QuickChange rendszert.

V-alakú acélujjak

V-alakú acélujjak

A CV szársértő

A V alakú acélujjak és bordás lemezek teljes kaszálási szélességben egyenletesen terítenek. Ez hatással van a teljes keresztmetszetében egyenletes anyagáramra, és a takarmány jobb feltáródására. Kiegészítő terelőlemezekkel lehetőség van a szélesebb rendre rakásra, s ezzel a növény gyorsabb száradására.

 

HírlevélFacebook