Krone EasyCut kombináció 8,7 m

EasyCut kombináció 8,7 m

EasyCut 9140 CV és EasyCut 9140

 

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Quick Change

QuickChange:

Késcserélés nagynyomású levegő segítségével.

Ezzel az eszközzel a Krone tárcsás kaszáin mint az ActiveMow, az EasyCut és az önjáró BigM a leggyorsabban tudjuk végrehajtani a késcserélést.

                Könnyű kezelhetőség, fáradságmentes munka és kényelmes munkapozíció

                Kedvező a gyakori késcseréléseknél.

Krone QuickChange

Mindegy, hogy hol: Ahol rendelkezésre áll egy kompresszor a traktorunkon, úgy nem csak a műhelyben, hanem a szántóföldön is használni tudjuk a QuickChange rendszert.

Tökéletes kezelhetőség

Krone tökéletes kezelhetőség

Praktikus és komfortos

                kezelőterminál a magas kényelemért

                Elkülönített és egyesített kezelése az oldalkaszáknak

Kompakt az utcán: Maximum 4 m szállítási magasság 25 cm szabad talajtól mért távolság és 2,95 m szállítási szélesség

 

Hatékony kaszálás: A Krone kaszakombinációnak sok praktikus felszereltsége van, ami a használat során önnek komfortot nyújt. A nagy munkaszélesség a kiemelkedően nagy ütőerő és a kompakt tervezés a csekély teljesítményszükséglet az egyszerű irányítás és a jó kezelhetőség mind mind tények, amik mértékként szolgálnak ebben a kategóriában. 

Krone kompakt

Kompakt: A tárolási magasság 3,70 m-től 4,00 m-ig, a tárolási szélessége 2.95 m az EasyCut B 750 –kaszának, a B 890-nek és a B 970-nek kevesebb helyre van szüksége. Stabil támasztólábak szolgálják a biztonságos tárolást. Még szállítási helyzetben sem lépi túl a kasza a 4 m-es magasságot, és a szabad has magassága 25 cm.

Combi float

Krone Combi float

A hatalmas 10,10 m munkaszélesség és a nagyteljesítményű szársértő CV vagy CR mellett különösképp meggyőző az EasyCut B 1000 CV és EasyCut B 1000 CR automatikusan működő hidropneumatikus felfekvési nyomást szabályozó Combi Float rendszere, ami az első ilyen rendszer világszerte.

 

A Combi Float rendszer egyedülálló és sok előnyt kínál:

Automatikus tehermentesítés szabályozás a kasza állandó felfekvési nyomásához talajegyenetlenségeknél és oldalirányban való eltolódásnál

                A kaszatest tehermentesítésének traktorülésből való egyszerű beállítása kaszálás alatt

                Csekély tömeg, kevés kopás, könnyed húzású és kompakt

Combi Float – Csak a Krone-tól: Sajátossága: Kiegészítő hidraulika kör és az egyszeres működésű hidraulika kör olajkörforgása szabad visszafolyással egy beállított állandó nyomást tart a hidroakkummlátorokban. Az előnye: egyforma kasza tehermentesítés hullámzó talajon és különböző munkaszélességekben.

Krone csíkmentes

Csíkmentesen kaszálni: - semmi nem marad állva

                Hidraulikusan állítható átfedés

                Nagy állítási tartomány 40 cm-ig oldalanként

                Tiszta kaszálás a kanyarokban és az oldalakban

Krone kombi

Széles, amennyire csak lehetséges – keskeny ha szükséges – A Különböző felhasználási feltételek egy oda illő technikát követelnek meg. A szériafelszereltségben hidraulikus kasza oldalkitolás lehetővé teszi a csíkmentes kaszálást és a lehető legnagyobb ütőerőt. Egyenes területen a teljes munkaszélességben kaszálni a lehető legkisebb átfedéssel, a kanyarokban nagyobb átfedéssel és csekélyebb munkaszélességben. Az oldalakban gombnyomásra előhívható az elmentett eltolás jobbara vagy balra ezzel a meredek oldalakban való lecsúszás és ebből kifolyólag a csíkképződésnek tudunk ellen hatni.

Krone munkahengerAz oldalkaszák hidraulikusan kitolható tartókarjai kettős működésű munkahengerekkel működtethetőek. Ez a beállítási lehetőség kaszálás alatt is végrehajtható.

 Krone flexibilis

Flexibilis: Az ISOBUS-vezérlésnek köszönhetően az oldalkaszákat hidraulikusan egyesével vagy szimmetrikusan 40 cm-ert lehet oldalirányban növelni vagy csökkenteni. A standard használat lehetővé teszi a kaszák egyidejű munkaszélesség állítását. 

EasyCut B 750 | B 890 | B 970

Krone Easy cut

Tökéletes a legutolsó részletig

                Hatalmas munkaszélesség 9,70 m-ig

                Optimális átfedés: EasyCut B 890 és B 970 teleszkóposan kinyújtható tartókarokkal

                Magas utazási komfort: Kompakt felfüggesztés elakadás elleni biztosítással

                Egyforma felfekvési nyomás mindkét oldalon a kiegyenlítő mechanizmus segítségével

Krone b750

Kaszálástechnika a legjobbaktól: A gazdaságosság és ütőképesség javítása, ez a feladatkör az elsődleges a Krone-nál. A robosztus kaszakombináció  a legmodernebb kaszagyártási technikát tartalmazza 7,46-tól 9,70 m munkaszélességig. A kaszaszerkezet lenyűgözősége nem csak a teljesítményben és könnyű vontathatóságban rejlik, hanema funkcionalitás után a tökéletes vágásképben.

 

EasyCut B 870 CV/CR Collect | EasyCut B 1000 CV/CR Collect

Krone collect

Extra széles haránt irányú szállítószalag: nagy tömegáram mellett is egyenletes anyagáram

Oldalanként kiemelhető haránt irányú szállítószalag a szőnyegrendre, részben szőnyegrendre vagy rendre való terítéshez.

                Be és kikapcsoló automatika a szalaghajtáshoz a kiemelésnél, leengedésnél.

Krone collect

Háromból csinálhatunk egyet, kettőt vagy hármat: A szállítószalagokkal szerelt Collect-rendszer alapján az EasyCut B 870 CV és B 1000 CV acél ujjas szársértővel felszerelve, az EasyCut B 870 CR és B 1000 CR hengeres szársértővel felszerelve a szőnyegrendtől az egy rendre való terítésig sokoldalúan bevethetőek. Az erőteljes szállítószalag még nehéz körülmények között is megfelelően működik. A szállítószalag munkahelyzetbe való állítása és kiemelése hidraulikusan egyesével vagy egyszerre történik. Kiemelésekor automatikusan kikapcsol a szalaghajtás.

Krone collect

Elegendő hely a nagy tömegnek: Gabonát kaszálni a teljes növény szilázsnak egy erőteljes gépet követel meg nagy áteresztőképességgel. A Krone a kaszakombinációjához a Collect rendszerrel extra széles szállítószalagot használ. A szalagszélesség majdnem egy méter szélességben vezeti a lekaszált takarmánytömeget középre. A szállítószalag sebességét a hidraulikus meghajtáson keresztül a traktorülésből kényelmesen lehet a kaszálás sebességéhez és a kívánt rendformához igazítani.

Krone collect

A Krone Collect rendszer sokféle beállítási lehetőséget kínál és képessé teszi világszerte a különböző kihívásoknak való megfelelést. A Krone Collect rendszer szállítószalagja tisztán dolgozik és tökéletesen megformált rendet hagy maga után, amit az utána következő betakarítógép könnyen és veszteségmentesen tud felvenni. Tiszta átadás: Egy kád alakú lemez segít a lekaszált takarmány veszteségmentes továbbadását a szállítószalagra.

Krone collect

Teljes szélességgel: Kiemelt szállítószalagokkal a lekaszált takarmányt a teljes gépszélességben szőnyegrendre teríti. A szőnyegrendre terítés elősegíti a száradási fázist, és a kívánt szárazanyag tartalom gyors elérését teszi lehetővé.

Szabad földszegély: A földszegély szabadon hagyásához elég egy haránt irányú szállítószalagot használnunk. Ez megkönnyíti a munkát és biztonságot ad az utána következő betakarítógépnek.

Részben rendre és szőnyegrendre terítés: Párhuzamosan dolgozva oda és vissza, az EasyCut B 1000 CV egy szállítószalaggal dolgozva úgy teszi le a rendet 20,20 m munkaszélességben, hogy 4 rendet kapunk 13,00 m szélességben, ez ideális a 4 rotoros Krone közép rendsodrónak.

Kezelés:

Kézhezálló és komfortos:

Ön választhatja az EasyCut B 1000 modellhez az ISOBUS kezelést, vagy lehetőség van a gépeket különböző kezelő terminálokról vezérelni. Ezen felül fent áll a lehetőség, az összes Krone terminált egy kiegészítő AUX – Joystick-kal csatlakoztatni és ezáltal kiegészítés képen a kezelési komfortot növelni. Egy elkülönített hidraulika vezeték opcionálisan lehetővé teszi a Krone frontkasza kiemelését és leengedését a hátsó függesztés vezérlőblokkján keresztül. Krone könnyű kezelhetőség

Könnyű kezelhetőség : Az EasyCut B 750, B 890, B 970 kezelőegysége átlátható. A szállítási, fordulási és munkahelyzet egy billenőkapcsolóval előválasztható. A kaszaegységek egyesével is kezelhetőek.

Potméterrel: A szállítószalag sebességének fokozatmentes beállításához az EasyCut B 870 CV Collect kezelőegységének van egy csavarós potenciométere. A szalag kiemelésénél a hajtás automatikusan megszűnik 

Egyszerű: Az EasyCut B 1000 CV és CV Collect standard kezelése lehetővé teszi a kaszatehermentesítés beállítását egy pótméter segítségével, úgy mint bizonyos funkciók előválasztását amelyik azt követően egy hidraulika kör elvégez. A szállítószalag sebességét az EasyCut B 870 CV Collect kezelőegység pótméterével tudjuk megválasztani. A szalag kiemelésénél a hajtás automatikusan megszűnik.

Krone kezelőterminál

Beta II kezelőterminál: A Beta II kezelőegység lehetővé teszi az EasyCut B 1000 CV összes fontos funkciójának az irányítását. A kezelés egy kiegészítő joystickon keresztül ajánlott.

Krone delta

Delta kezelőegység: A Delta kezelőegység tartalmazza a kaszatehermentesítés beállítását, oldalra való elcsúszás átfedését oldalban végzett munka során és a szállítószalag kezelését. A munkaidő a napi partnerszámlálóval felhívható.

Krone cci

CCI 200 kezelőterminál: A CCI 200 nem csak a Delta terminál funkcióit tartalmazza, hanem másik gyártók ISOBUS képes gépeit is tudja kezelni. A gombok aktív háttérvilágítása megkönnyíti az esti munkát.

ISOBUS-os traktor terminál: Az ISOBUS-os traktorspecifikus terminál azt a kiegészítő előnyt kínálja, hogy hátramenetben a kaszát automatikusan kiemeli. A hektárszámláló informálja önt a befejezett területek nagyságáról. 

EasyCut B 870 CV | B 870 CR

Krone b870

Több mint csak kaszálni

                8,70 m munkaszélesség

                EasyCut B 870 CV acél ujjas szársértő

                EasyCut B 870 CR gumi hengeres szársértő

                Kiegyenlítő mechanizmus az egyforma talajnyomásért mindkét oldalon

                Elakadás elleni biztosítás

Krone b870

Exkluzív a Kronetól: A szabadalmaztatott kiegyenlítő mechanizmus az állítható rugós tehermentesítéssel mindig egyforma felfekvési nyomást szolgálnak mindkét oldalon. Ez a felszereltség garantálja a legjobb kaszálási munkát, a tiszta takarmányt, a könnyű vontathatóságot és megvédi az értékes tarlót.

Minden kihívást kinőve: A Krone kaszakombináció CV és CR szársértővel egyre nagyobb jelentőségűek.  Egy EasyCut B 870 CV és CR nem csak az ön traktorának a teljesítményét használja ki, hanem időt és költséget tud megtakarítani vele. Egy EasyCut B 870 szársértővel és extra széles szállítószalaggal lenyűgöző a sokoldalúságánál fogva. Ezzel a kaszával ön egy munkamenetben tud kaszálni, szárat sérteni és a lekaszált takarmányt szőnyegrendre vagy rendre teríteni.

 

EasyCut B 1000 CV | B 1000 CR

Krone easycut b1000

A területteljesítmény újradefiniálva:

                10,10 m munkaszélesség

                EasyCut B 1000 CV acél ujjas szársértővel

                EasyCut B  1000 CR hengeres szársértővel

                Konstans felfekvési nyomás – hidraulikus kiegyenlítő mechanizmussal

                Elakadás elleni biztosítás

Krone EasyCut B kaszakombináció

Krone easycut B

EasyCut B 650, B 890, B 970 szársértő nélkül

                EasyCut B 870 CV és B 1000 CV acél ujjas szársértővel

                EasyCut B 870 CR és B 1000 CR hengeres szársértővel

                EasyCut B 870 CV Collect és 870 CR Collect, B 1000 CV Collect haránt szállítószalaggal

                Robosztus csekély tömeg mellett is

                Kés gyorscserélő rendszerrel

                SafeCut INSIDE: egyesével biztosított kaszatárcsák

                SmartCut: csíkmentesen kaszálni

Combi Float: Egyforma felfekvési nyomás az egész munkaszélességben (Agritechnica ezüstérem)

                Elakadás elleni biztosítással

                Teleszkóposan kinyújtható tartókarokkal

                Nagy munkaszélesség mellett csekély szállítási szélesség

                Magas kezelési komfort

SmartCut

Krone csíkmenteshasználat

Csíkmentesen kaszálni. Mivel a kaszatárcsák páros elrendezésben hátrafelé illetve a menetiránnyal szemben előrefelé forognak, a tökéletes rendképzés érdekében a kaszapengék átfedésének jónak kell lennie. Ezen okból az egymással ellenirányban forgó kaszatárcsáknál az átfedés nagyobb – kisebb hozamú állományok korai takarmánynövényeinek ideális, csíkmentes kaszálásához. A hátrafelé forgó pengék közötti nagyobb távolság nagymennyiségű takarmánynövényeinek jobb áteresztésének kedvez.

Krone tökéletes vágáskép

 A tökéletesebb vágás!  Laposan kaszálni réten és legelőn, valamivel magasabban kaszálni a hosszúszárú takarmánynövényeknél. Az ék alakú kaszatest profil egy nagy beállítási intervallumot kínál. Az EasyCut kaszával ön akadálymentesen kaszálhat tiszta vágásképet hagyva. A túlméretezett dupla homlokfogaskerék csapágyazással és a nagy csapágytávolságokkal a kaszatest robosztus és nagy terhelhetőségű.

Krone szatelitmeghajtás

Eredeti Krone: A kaszatest szatelitmeghajtása a Krone által lett kifejlesztve: A túlméretezett homlokfogaskerekek 66 foggal adják át a főhajtómű erejét egészen a kaszatest végéig. A nagy átmérőnek köszönhetően lassabban forog és több fog kapcsolódik össze a vele szomszédos fogaskerékkel. Ez a konstrukció biztosítja a nyugodt járást a jobb erőátvitelt és a hosszabb élettartamot. Az előtte fekvő mellékhajtómű mindig csak egy kaszatárcsát hajt meg, ezáltal kevésbé van terhelésnek kitéve.

Állítható átfedés

Krone átfedés

Veszteségmentesen kaszálni: Az oldalkaszák teleszkópos állítási lehetőségével mindig sikerül megtalálni a legmegfelelőbb átfedést a frontkaszával. A kaszakombináció egy tökéletes vágásképpel nyűgöz le bennünket.

 

Mindig illeszkedik: Az oldalakban és kanyarokban a csíkmentes kaszálásért az oldalkaszák közötti távolság az EasyCut B890 –nél és a B 970 –nél is állítható A szériafelszereltségként teleszkópvázasan kinyúló karok kaszakombinációban való alkalmazásakor lehetővé teszik a 3,16 m szélességben dolgozó frontkaszához való 45 cm átfedést oldalanként. Ezzel a felszereltséggel nehéz terepviszonyoknál is a legjobban felszerelt, és mindig egy tiszta veszteségmentes vágásképet hagy maga után. A nagy egyenes területeken a teljes munkaszélességgel kaszálhatunk. 

CR szársértő

Krone CR szársértő

CR hengeres szársértő

                Egyenletes anyagáramlás 25 cm hengerátmérővel

                Magas tömegáram a hajtott préshengereknek köszönhetően

                Tökéletes szársértés a profilos hengerekkel – Fogaskerék effektus

                Magas élettartam a poliuretán bevonatnak hála

Krone CR kasza

CR – Lucernának a legjobb: A pillangós takarmányok, mint a lucerna vagy a here másfajta követelmény elé állítja a szársértőt, mint a fűfélék. A hengeres szársértő CR kíméletesen dolgozik. A vékony proteintartalmú levelek magas gazdasági értékét ezáltal meg tudjuk tartani. A nagyfelületű szőnyegrendek meggyorsítják a száradási fázist.

 

CV szársértő

Krone cv szársértő

Még intenzívebb a V formájú verőujjaknak köszönhetően

                Fogásra álló V formájú verőujjak: Robosztus, tökéletes szársértés

                Ékszíj mentes hajtás:Erőzáró és kis karbantartási igényű

                Komfortos kapcsolható hajtómű: állítható szársértési intenzitás

                Állítható verőlemez: intenzívebb szársértés

Krone szársértés

Egy rövid út a minőségi takarmányhoz: Az alaptakarmányok betakarításánál nem csak az ütőképességnek, hanem a takarmányminőségnek is stimmelnie kell. A Krone nagy teljesítményű szársértője CV és a V alakú acélujjainak segítségével a teljes munkaszélességben szét lesz terítve a takarmány. A 640 mm átmérő és a verőujjak spirális elrendezése biztosítják az egyenletes anyagáramot, a magas felvevő kapacitást és a legjobb szársértést.

Hatékony – fogékony: A hőkezelt fogásra álló acél verőujjak intenzíven dolgoznak rendkívül erőteljesek. Idegen testtel való ütközéskor a verőujjak hátrafelé ki tudnak térni. Az előrefelé lehatárolt billenési út megnöveli a csapok élettartamát.

 

SafeCut

Egyesével biztosított kaszatárcsák

                Teljes hajtáslánc védelem

                Nincs ütközés a szomszédos tárcsáknál

                Nincs kopásjelenség

                Gyorsan cserélhető csőstiftek, csekély költséggel javítható

Krone Safe Cut

SafeCut csak a Krone-tól! Mindenkinek ismerős: Az ütközések károkat és javítási költségeket idéznek elő. A Krone A SafeCut-al egy maximális biztonságot kínál. A DLG-n bemutatott kaszabiztosítás az idegen testekkel szemben az EasyCut-nak egyedülálló biztonságot és komfortot ad még szársértővel szerelve is. A SafeCut az alapfelszereltség részét képzi az összes tárcsás kaszának az ActiveMow és az EasyCut szériából.

Abszolút biztos: Teljes biztonság: A SafeCut tárcsabiztosítás az idegen testtel való ütközés és a hasított szeg törése után a vágótárcsa egy menetorsón keresztül felemelkedik a hajtótengelyen és szabad utat enged a továbbra is forgó tárcsák számára. Így a szomszédos vágótárcsák sértetlenek maradnak. 

HírlevélFacebook