Krone EasyCut vontatott kaszák 2,71 - 6,2m

EasyCut vontatott kaszák 2,71 - 6,2m

Krone Easy cut

oldal vagy középvontatású

                robosztus, körkörösen hegesztett kaszatest, gondozásmentes házzal és nagy fogaskerekekkel.

                SmartCut: csíkmentes kaszálás, különösen nagy átfedés a kések között

                SafeCut: egyesével biztosított kaszatárcsák

                Kés gyorscserélő rendszer

                DuoGrip: Tömegközépponti felfüggesztés, dupla vezetővel

                Optimális felfekvési nyomás egy állítható húzórugó segítségével

                Acél ujjas szársértő „V”- alakú acél ujjakkal, amik fogásra állnak

                Hengeres szársértő profilos hengerekkel az intenzív szársértésért

                Keresztirányú szállítószalag a variálható rendekért

 

Program a különleges igényekért – Vontatott EasyCut tárcsás kasza a Krone-tól: A vontatott tárcsás kasza kihívását területe válogatja: a régiók és a munkavégzés mind különbözőek. A programsokszínűség alapján lehet az ön üzemének megfelelő felszereltség variációt kiválasztani. Ehhez tartoznak például az acél ujjas szársértők CV szőnyegrendre terítő kialakítással, a hengeres szársértők CRi, a szállítószalag és a hidraulikusan állítható rendterelő ajtó.

Műszaki adatok

Műszaki adatok

 

Fordulékony

Krone fordulékony

Fordulékony: Az oldalsó vonórésszel és a forduló hajtóművel nem lesz többé elmaradt sarok. A kétcsapos felfüggesztés szolgál a vontatásra és a magasságállításra a függesztő karok segítségével.

Krone fordulékony

Könnyen karbantartható: A kések cseréléséhez, a kasza tisztításához az első védőponyva felhajtható. A kasza minden oldalról jól megközelíthető. 

Hengeres szársértő

Hengeres szársértőCRi :

 

Profilos szársértő

                Egyenletes anyagáram, 25 cm hengerátmérő

                Nagy tömegáram a nyomóhengereknél

                Tökéletes szársértés a profilos hengerek által

                Magas élettartam a polyuretán bevonatnak köszönhetően

Krone profilos szársértő

Ha érzékeny pillangósféléket kezelünk, mint például a hüvelyesek, ott a Krone hengeres szársértője (CRi) két profilos egymásba kapaszkodó hengerrel a legjobb megoldás. A CRi szársértő legfőképp a lucernában használják, ahol meggyőző munkát végez. Ez a megoldás megvédi a levelet és megtöri a szárat úgy, hogy önnek egy gyorsabb, egyenletesebb kiszáradást eredményez.

Krone cri szársértő

Teljes szélességben: A CRi szársértőnek két a teljes munkaszélességet átfogó hengerpárja van. Ez szavatolja a teljes munkaszélességben egyenletes száradást. A takarmány mennyiségéhez és a takarmány féléhez fokozatmentesen hozzá lehet állítani a hengerek távolságát és a préselés nyomását. A hengerek polyuretán bevonata magas élettartamot garantál.

Krone átmérő

250 mm átmérő: A CRi szársértő nagy hengerei garantálják a zavarásmentes és egyenletes anyagáramot. Továbbá a meggyőző a hengerek csekély teljesítményigénye , köszönhetően a nagy hengerátmérőnek.

Krone teljes erőátvitel

Teljes erőátvitel: A hengeres szársértő meghajtása egy csúszásmentes hajtóművön keresztül történik. 

Acél ujjas szársértő

Krone acél ujjas szársértő

A minőségi takarmány specialistája

                könnyű és gyors használat

                Opcionális terelőlemez a szőnyegrendre való terítéshez

                Fokozatmentesen állítható rendszélesség

                fokozatváltó; állítható szársértési intenzitás

Krone teljesítmény

Teljesítményében erős. – Intenzív feldolgozás: A Krone acél ujjas szársértője CV és a fogásra álló késkialakítás, V-formájú acél ujjas szársértő a takarmányt az egész munkaszélességben feldolgozza. A hatalmas 640 mm átmérő és a szársértő ujjak spirális elrendezése egy egyenletes anyagáramot, magas áteresztő képességet és jobb feldolgozást eredményez.

 

Safe cut

Krone Safe Cut

Kaszatest biztosítás

                Teljesen védett hajtáslánc

                a szomszédos tárcsák még a csőstift elnyírása után sem ütközhetnek

                csekély kopásjelenség

                a csőstift gyors cseréje, kis költséget von maga után

Krone csőstift

Teljes védelem: Az EasyCut kaszatárcsák duplán védettek. A kaszatárcsák a kaszatest védett tartományában dolgoznak, és nem nyúlnak túl a csúszó talpakon. A szériafelszereltségü nyírócsapos SafeCut kiegészítő biztonságot kínál.

Krone Safe Cut

Elnyíródni és felfelé kitérni. – Mindenkinek ismerős: Az ütközések károkat és javítási költségeket idéznek elő. A Krone A SafeCut-al egy maximális biztonságot kínál. A SafeCut az alapfelszereltség részét képzi a az EasyCut-os tárcsás kaszáknak.

Krone Safe Cut

Abszolút biztos: Teljes biztonság: A SafeCut tárcsabiztosítás az idegen testtel való ütközés és a hasított szeg törése után a vágótárcsa egy menetorsón keresztül felemelkedik a hajtótengelyen és szabad utat enged a továbbra is forgó tárcsák számára. Így a szomszédos vágótárcsák sértetlenek maradnak. 

Duo Grip

Krone Duo Grip

 

A legjobb talajkövetésért

                Dupla kaszavezetés: A felfüggesztés a tömegközéppontban, karokkal megvezetve.

                a teljes munkaszélességben azonos felfekvési nyomás

                Optimális vezetés: Kevesebb oldalra húzás, tisztább vágás.

                Rövidebb tartógerenda, nagy terhelhetőség

Krone tartógerendely

A kasza gerendely inteligens irányítása: A minőségi takarmány előállítás egy egyenletesen tiszta rendnél kezdődik. A kaszagerendely típusa mellett a felfüggesztés ugyanakkora jelentőségű. A Krone DuoGrip rendszerrel az EasyCut kasza a tömegközéppontban van felfogatva és irányítókarokkal oldalról van megvezetve.

Krone vágásmagasság

Gyors és egyszerű: a vágásmagasság beállítása egy mentes orsó segítségével valósítható meg.

Az EasyCut 2801 CV és 3201 CV -hez opcionálisan rendelhető egy munkahenger, amivel a mentirányra merőlegesen lehet a kaszagerendelyt felemelni, illetve leengedni.

Krone billenési út

Ideális: A nagy billenési útnak (jobbra és balra is) köszönhetően a kasza követi a talajadottságokat. 

Csíkmentes használat

Krone csíkmentes

Csíkmentesen kaszálni. Mivel a kaszatárcsák páros elrendezésben hátrafelé illetve a menetiránnyal szemben előrefelé forognak, a tökéletes rendképzés érdekében a kaszapengék átfedésének jónak kell lennie. Ezen okból az egymással ellenirányban forgó kaszatárcsáknál az átfedés nagyobb – kisebb hozamú állományok korai takarmánynövényeinek ideális, csíkmentes kaszálásához. A hátrafelé forgó pengék közötti nagyobb távolság nagymennyiségű takarmánynövényeinek jobb áteresztésének kedvez.

Krone rendreterítés

Rendre terítés: Ezzel a megoldással a traktorkerékkel nem megyünk rá a lekaszált takarmányra, az excentrikus kialakítású csapágyházakat úgy lehet pozícionálni, hogy a tárcsák középre forogjanak.

Krone szőnyegre terítés

A szőnyegrendre terítés előnye:  A rendre terítéssel szemben a lekaszált takarmány a teljes munkaszélességben egyenletesebben és gyorsabban szárad, amiatt, hogy a szőnyegrend felülete megnövekedett. 

 

Robosztus és gyakorlatban kipróbált

Robosztus és a gyakorlatban kipróbált

                a kaszatest körkörösen hegesztett, ezáltal teljesen tömített

                Karbantartásmentes kaszatest

                Robosztus homlokfogaskerekek dupla csapágyazással és nagy csapágytávolságokkal

 Krone tárcsák

Tömített és alaktartó: A Krone tárcsás kaszák EasyCut szériája tisztán és egyenletesen dolgoznak.

A zárt köröskörül hegesztett kaszatest még sok évi bevetés után is tömített és alak álló marad. Az olajfürdőben futó, túlméretezett homlokfogaskerekek a legjobban állnak ellen a megpróbáltatásoknak és meggyőznek minket a kiemelkedően nyugodt üzemükkel. A kaszatest és a tarló védelme érdekében az EasyCut kaszákhoz elérhető egy széles csúszó talp. A kés gyorscserélő szériafelszereltség.

Krone erőteljes fogazás

Erőteljes fogazás: A nagy fogaskerekek és az ellaposodó fogak azt az előnyt kínálják, hogy egyszerre több fog kapcsolódik a szomszédos homlokfogaskeréknek, amivel az erő még jobban átadható.

 

Jobb vágás

Jobb vágás

A körkörösen hegesztett ék alakú kaszagerendely a legnehezebb körülmények között is mindig a legjobb munkaminőséget biztosítja – fekvő növénynél is. A késtárcsák teljesen a gerendely védelme mögött dolgoznak.

 

Villámgyors pengecsere

Villámgyors pengecsere

A penge gyorszár minden EasyCut gépnél szériatartozék. Ezzel a 112 mm hosszú pengéket egyszerűen és villámgyorsan kicserélheti.

Ouick Change

 

QuickChange:

Késcserélés nagynyomású levegő segítségével.

Ezzel az eszközzel a Krone tárcsás kaszáin mint az ActiveMow, az EasyCut és az önjáró BigM a leggyorsabban tudjuk végrehajtani a késcserélést.

                Könnyű kezelhetőség, fáradságmentes munka és kényelmes munkapozíció

                Kedvező a gyakori késcseréléseknél.

Krone QuickChange

Mindegy, hogy hol: Ahol rendelkezésre áll egy kompresszor a traktorunkon, úgy nem csak a műhelyben, hanem a szántóföldön is használni tudjuk a QuickChange rendszert.

Kettő az egyben

Kettő az egyben

Krone kettő az egyben

Kettő az egyben: A kaszatest és a szársértő meghajtása egy hajtóműről valósul meg. Az integrált hajtómű két fordulatszámot biztosít: 600 és 900 U/min.

Krone hajtómű

Effektív – belekapaszkodó: A hőkezelt fogásra álló „V”- formájú mindamellett, hogy intenzíven dolgoznak nagy áteresztőképességet biztosítanak A szársértő ujjak ütközéskor hátrafelé ki tudnak térni. Az előrefelé lekorlátozott billenési út megnöveli a csapok élettartamát. 

 

Maximális teljesítmény 0-24

Maximális teljesítmény 0-24

 

A választás az Öné: kasza középső vagy szélső vonórúddal.
Az oldalsó rúddal megszakítás, kiemelés, tolatás nélkül körbevághat minden kanyart, sarkot. A középső rúddal vághat jobb- vagy baloldalra.

Szállításra kész

Szállításra kész

Szállítási helyzethez a gépet egyszerűen csak hidraulikusan ki kell emelni, és a vonórudat eltolni. Természetesen mindezt a traktorülésből.

EasyCut 2801 CV / 2800 CRi / 3200 CV / 3201 CV / 3200 CRi / 3600 CV

Krone easycut 2801

Oldalvontatású kasza szársértővel

                Kompakt felépítés

                Extrém fordulékony: alákormányzási szög 90°

                Ideális a körkörpályán való kaszáláshoz: a saját pozíciójába fordul

                EasyCut DuoGrip tömegközépponti felfüggesztés

                EasyCut 3600 CV: ~3,40 m szállítási széleség

Krone körkörös kaszálás

Megszakítás nélküli körkörös kaszálás: az oldalvontatású EasyCut kasza minden sarkot kivág. A forduló hajtóművel és a rövid vonórúddal a helyére lehet forgatni. Ön ezáltal időt nyer, mert feleslegessé válik betolatni a sarkokba.

Krone könnyű fordulás

 

Ripsz-ropsz kinyitva: A traktorülésből ön hidraulikusan kinyithatja vagy becsukhatja a kaszát. Hogy mindig teljes munkaszélességben tudjunk dolgozni a traktor nyomtávolságától függetlenül, a hidraulikus kinyitó munkahengert különböző pozícióba lehet átdugni.

Krone nagy hasmagasság 

Nagy szabad hasmagasság: Ha lekaszált renden kell áthaladnunk akkor a kaszatestet egy egyszeres működésű munkahengerrel könnyedén és gyorsan kiemelhetjük. Vonuláskor ez az egyszeres működésű munkahenger egy elzárócsappal egyszerűen elzárható.

40 km/h sebességgel út közben: A szállítási szélesség 3,00 m. Az EasyCut 2800 CV / CRi, 3200 CV / CRi és 3201 CV problémamentes utcai haladást tesz lehetővé. 

EasyCut 3200

Krone  EasyCut 3200

Oldalsó vonórész felfüggesztéssel, szársértő nélkül

 

                könnyű vontatású

Ideális könnyű traktoroknak: a hátsó híd tehermentesül a vontatott kialakítás miatt, könnyű húzású és kompakt

                Köröskörül kaszálni a fordulóhajtóművel: mindig a megfelelő pozícióba fordul.

                Tömegközépponti felfüggesztés DuoGrip

                Stabil „V”-tartóváz

                munkamagasság beállítása: Komfortos a csavarorsó segítségével

Krone easycut 3200

EasyCut 3200: Ha ön egy ütőképes vontatott kaszát keres, szársértő nélkül 3,00 m munkaszélességben, akkor az EasyCut 3200 DuoGrip tömegközéppont felfüggesztéssel az igazi választás. Amellett, hogy csekély teljesítményszükséglete van ezt a gépet a maximális stabilitás a legjobb felszereltség és a kezelési komfort jellemzi.

 

EasyCut 3210 CV | 3210 CRi | 4013 CV

Krone középvontatású

Középvontatású kasza szársértővel:

                Jobbra vagy balra kaszálni, mindegyik lehetséges

                Ideális a csatlakozásokhoz mindkét irányban

                A forduló hajtóművel extrém fordulékony

                DuoGrip tömegközépponti felfüggesztés

                EasyCut 4013 CV: 3,86 m munkaszélesség

EasyCut 3210 CV, 3210 CRi, 4013 CV: A nagyteljesítményű vontatott kasza a Krone-tól középvontatású kivitelben és 3,14 m – 4 m munkaszélességig ideális a mindkét irányban való csatlakozó fogások kaszálásához. Mindkét kasza szériafelszereltségben szársértővel felszerelt. A középvontatású kaszán a két elérhető szársértő CV vagy CRi osztatlan és a teljes munkaszélességben átdolgozza a lekaszált takarmányt.

 Jobbról balra, vagy balról jobbra: A kasza munkája kényelmesen a traktor üléséből hidraulikusan állítható. Szállításkor a kasza középre behajtható.

Krone gyors

40 km/h-val az utcán A maximum 3 m vontatási szélességgel az EasyCut 3210 CV és 3210 CRi a közúti közlekedésben megengedett. 

Az EasyCut 6210 CV

Az EasyCut 6210 CV

Krone 6210

Középvontatású kasza szársértővel.

                Középvontatású kaszával a jobbra és a balra kaszáláshoz

                Forduló hajtómű hatalmas fordulási tartománnyal

                Két kasza kombinációja a legjobb talajkövetéssel

                Acél ujjas szársértő CV, átváltható fordulatszámmal: 600/900 U/min

                Állítható szőnyegrendre terítő

Két kasza az egyben: A 6,20 m munkaszélességben dolgozó középvontatású kaszakombináció a legnagyobb teljesítményű vontatott kasza a piacon. A nagy ütőerő jelzi ennek a kaszának a maximális stabilitását a legjobb felszereltséget és kezelhetőséget. Az acél ujjas szársértő CV a legjobb takarmányt szolgálja. 

Öné a választás: Az EasyCut 6210 CV kaszával ön jobbra és balra is tud dolgozni. Ez egyszerűen megvalósítható. A fordulókban a vonórudat át lehet fordítani és az előző renddel megegyezően ellentétes irányban lehet továbbkaszálni. Ennél a munkavégzésnél nem marad hátra lekaszálatlan terület. A traktorral nem kell megállni. Egy tiszta és veszteségmentes rendet garantál. Ön mindig állandó teljesítménnyel kaszálhat és egy frontkasza kombinációjával kihasználhatja a teljes munkaszélességet. Egy hegyoldalban megvan a lehetőség arra, hogy a kaszáló traktor a domboldalra merőlegesen haladjon.

Krone 6210

Az idő pénz: Az összevont műveletekben nem csak az ütőképesség számít a földön, hanem a szállítás, vonulás ideje is. Az EasyCut 6210 CV-t 40 km/h sebességgel tudjuk vontatni. A robosztus futómű a légfékberendezés és a túlméretezett kerekek nagy menetstabilitást és biztonságot garantálnak. Nagy fényvisszaverős figyelemfelkeltő táblák és világítás szolgálja a biztonságos közúti közlekedést szürkületben és sötétben.

Krone 6210

Teljes munkaszélességben dolgozni, vagy a lehető legkeskenyebben szállítani: A munkahelyzetből szállítási helyzetbe való becsukás és fordítva alig pár másodpercet vesz időbe, mindezt úgy, hogy a vezetőnek nem kell elhagynia az ülést. A nyeregszerkezetű futómű kezelése a hidraulika munkahengerrel együtt nem igényel semmiféle vezérlőelektronikát. A szállítási szélesség csak 2,99 m és egy 15,0/55 – 17 gumizás ennek a nagyteljesítményű kaszának egy magas utazási komfortot kínál és minden úton lehet vele közlekedni. 

HírlevélFacebook