Krone ActiveMow függesztett tárcsás kasza

Krone ActiveMow függesztett tárcsás kasza

                Oldalsó kaszafelfüggesztés, hatalmas billenési szöggel

                Optimális felfekvési nyomás az pontosan reagáló húzórugóval

                A felfekvési nyomás szerszámmentes komfortos beállítása furatos raszterléc segítségével

                Erőzáró meghajtás kardáncsuklóval

                Körkörösen hegesztett robosztus kaszatest

                Kés gyorscserélő rendszer

                SafeCut INSIDE: egyesével biztosított kaszatányérok

                SmartCut: csíkmentes tarló a kés vágástartományában való nagy átfedés

Kompakt szállítás a traktor közepébe hajtható kaszaszerkezet: ezáltal a legjobb a tömegelosztás és a kilátás

Helytakarékos a szállítási helyzetben való tárolás, az opcionális támasztólábaknak köszönhetően

 

A Kaszatest

Krone Active Mow

Nyugodtan támaszkodhat rá

                Körbe hegesztett kaszatest:  ezáltal robosztus, tömített és gondozásmentes

Hosszú élettartamú szatelit hajtómű , túlméretezett homlokfogaskerekekkel:  ezáltal nyugodt futású és a legjobb erőátvitellel rendelkezik

           Nem torlódik fel az anyag: Zavartalan kaszálás

Krone Active Mow

A tökéletesebb vágás!  Laposan kaszálni réten és legelőn, valamivel magasabban kaszálni a hosszúszárú takarmánynövényeknél. Az ék alakú kaszatest profil egy nagy beállítási intervallumot kínál. Az EasyCut kaszával ön akadálymentesen kaszálhat tiszta vágásképet hagyva. A túlméretezett dupla homlokfogaskerék csapágyazással és a nagy csapágytávolságokkal a kaszatest robosztus és nagy terhelhetőségű

Krone Active Mow

Eredeti Krone: A kaszatest szatelitmeghajtása a Krone által lett kifejlesztve: A túlméretezett homlokfogaskerekek 66 foggal adják át a főhajtómű erejét egészen a kaszatest végéig. A nagy átmérőnek köszönhetően lassabban forog és több fog kapcsolódik össze a vele szomszédos fogaskerékkel. Ez a konstrukció biztosítja a nyugodt járást a jobb erőátvitelt és a hosszabb élettartamot. Az előtte fekvő mellékhajtómű mindig csak egy kaszatárcsát hajt meg, ezáltal kevésbé van terhelésnek kitéve.

Krone Active Mow

A kaszatest meghajtása egy szöghajtóművön keresztül történik, egyből a belső terelődob mögött. Ezzel a kialakítással egy dugulásmentes dolgozhatunk a fordulókban is.

A legjobban felszerelt Krone

Krone a legjobban felszerelt

 

                Óriási billenési tartomány, kedvező a meredek oldalak kaszálásánál

                erőzáró direkthajtás kardántengellyel

                A traktor nyomtávához igazítható az átdugható alsó függesztőcsapokkal

Krone függesztőcsapok

Minden helyzetben tökéletes: A Krone tárcsás kasza az eredménye egy közös gyakorlatba invesztált együttműködő kutatómunkának  és konstrukciónak. A kasza oldalsó felfüggesztése meggyőző a csekély tömegével, a kompakt felépítésével és a nagy ingási tartománnyal mind felfelé és lefelé. Az ActiveMow tárcsás kasza leköveti a talajt az utolsó egyenetlenségig, és ezáltal az alpos területeken a legjobban bizonyított.

Krone harmadik pont

Stabil: A harmadik pont felfüggesztés robosztus kialakítású. A kasza leakasztásánál egy tartókar szolgál a kardántengely megtartásáról.

Krone stabil

Erőteljes és fordulatszám stabil: A hajtótengelyen keresztüli direkt hajtás és a hajtómű garantálja nehéz körülmények közötti példaértékű erőátvitelt a traktortól a kaszára. 

Krone Safe Cut

Krone Safe Cut

Egyesével biztosított kaszatárcsák

                Teljes hajtáslánc védelem

                Nincs ütközés a szomszédos tárcsáknál

                Nincs kopásjelenség

                Gyorsan cserélhető csőstiftek, csekély költséggel javítható

Krone Safe Cut

SafeCut csak a Krone-tól! Mindenkinek ismerős: Az ütközések károkat és javítási költségeket idéznek elő. A Krone A SafeCut-al egy maximális biztonságot kínál. A DLG-n bemutatott kaszabiztosítás az idegen testekkel szemben az EasyCut-nak egyedülálló biztonságot és komfortot ad még szársértővel szerelve is. A SafeCut az alapfelszereltség részét képzi az összes tárcsás kaszának az ActiveMow és az EasyCut szériából.

Krone Safe Cut

Jobb átjárhatóság: A kések cseréjénél és a kasza tisztításánál a védőponyva első fele felhajtható. A kaszatest minden oldalról jól megközelíthető.

 

 

Optimális felfekvés 2,05 m-től 3,61 m-ig a Krone-nál

Optimális felfekvés 2,05 m-től 3,61 m-ig

Krone optimális felfekvésTehermentesítő rugó az egyenletes vágáshoz és az optimális felfekvési nyomásért

                Komfortos rugóbeállítás az áthelyezhető csap segítségével

                A legjobb talajkövetés: reakció késedelem nélküli tehermentesítőrugó

Krone tehermentesítő

Egy tehermentesítő rugóval: A csekély öntömeg alapján az ActiveMow R 200 tárcsás kasza egy fokozatmentesen állítható tehermentesítő rugóval dolgozik.

Két tehermentesítő rugóval: Az ActiveMow R240-es kaszának két tehermentesítő rugója van. A belső tartórugót egy mentes orsóval lehet beállítani, a külső rugót egy csap áthelyezésével finomíthatunk.

Három tehermentesítő rugóval szerelve: ActiveMow R280, R320 és R360 három állítható tehermentesítő rugóval van szerelve: A belső rugótartományban egy tehermentesítő rugó és a külső rugótartományban két tehermentesítő rugó biztosítja az optimális felfekvési nyomást. 

Praktikus és átgondolt a Krone

Praktikus és átgondolt

Krone praktikus

Kompakt: Az opcionális támasztólábakkal a kaszát nem csak munka, hanem szállítási helyzetben is felhajtott állapotban lehet tárolni. Ezáltal helyet nyerünk – ideális egy épületben való átteleléshez.

Krone kompakt

Lazán parkolni: Könnyen lehet a kaszát tehermentesíteni, a le és felakasztáshoz. Az ActiveMow R240, R280, R320 és R360-as tehermentesítésénél csupán a tehermentesítő rugó pozícionáló kilincsét kell felhajtani. A rugó kiakasztása megspórolható.

Krone biztonságos

Biztonságos szállítás: Az ActiveMow kasza szállítási helyzetben 100°-fokkal a traktor közepéhez felhajtható. Azáltal, hogy lekerül a teher a traktor jobb hátsó kerekéről, javul a traktor úttartása. A szabad kilátás a visszapillantó tükrökből hátrafelé, biztonságot ad. 

Rendre vagy szőnyegrendre terítés a Krone-nál

Krone rendreterítés

Egy és két rendre terítés: Ezzel a megoldással a traktorkerékkel nem megyünk rá a lekaszált takarmányra, az excentrikus kialakítású csapágyházakat úgy lehet pozícionálni, hogy a tárcsák középre forogjanak. Az „A”- forgásiránnyal felszerelt ActiveMow R200, R240, R280 és R320 egy rendet hagy maga után. Az „A” – forgásiránnyal felszerelt ActiveMow R360 két rendet fektet le.

Krone rendreterítés

A rendre terítés előnye: A rendre terítés előnyt kínál a felázott, vizes altalajon. A lekaszált takarmány a traktorkeréktől nem nyomódik ezáltal a talajba és így nem áll fent az a probléma, hogy nem lehet veszteségmentesen felvenni vagy feldolgozni.Krone szőnyegre terítés

Szőnyegrendre terítés: A „B”- forgásiránnyal felszerelt ActiveMow a lekaszált takarmányt széles szőnyegrendre teríti. A kaszatárcsák párosával forognak.

Krone szőnyegre terítés

A szőnyegrendre terítés előnye:  A rendre terítéssel szemben a lekaszált takarmány a teljes munkaszélességben egyenletesebben és gyorsabban szárad, amiatt, hogy a szőnyegrend felülete megnövekedett.

 

Krone QuickChange

Késcserélés nagynyomású levegő segítségével.

Ezzel az eszközzel a Krone tárcsás kaszáin mint az ActiveMow, az EasyCut és az önjáró BigM a leggyorsabban tudjuk végrehajtani a késcserélést.

                Könnyű kezelhetőség, fáradságmentes munka és kényelmes munkapozíció

                Kedvező a gyakori késcseréléseknél.

Krone QuickChange

Mindegy, hogy hol: Ahol rendelkezésre áll egy kompresszor a traktorunkon, úgy nem csak a műhelyben, hanem a szántóföldön is használni tudjuk a QuickChange rendszert.

Krone ActiveMow videó

https://www.youtube.com/watch?v=k8aM6KJVf6I

HírlevélFacebook