Krone EasyCut 2,73-3,6m

Krone EasyCut 2,73-3,6m

 

2,73-3,6 m munkaszélesség

Krone Easy cut

Krone QuickChange

QuickChange:

Késcserélés nagynyomású levegő segítségével.

Ezzel az eszközzel a Krone tárcsás kaszáin mint az ActiveMow, az EasyCut és az önjáró BigM a leggyorsabban tudjuk végrehajtani a késcserélést.

            Könnyű kezelhetőség, fáradságmentes munka és kényelmes munkapozíció

            Kedvező a gyakori késcseréléseknél.

Valkon Quick Change

Mindegy, hogy hol: Ahol rendelkezésre áll egy kompresszor a traktorunkon, úgy nem csak a műhelyben, hanem a szántóföldön is használni tudjuk a QuickChange rendszert.

Még gyorsabb kaszálás a Krone-nál

Krone rugóelőfeszítés

Hidraulikusan a traktor üléséből: Az opcionális hidraulikus rugófeszítés állítás egy magas komfortot kínál. Ez lehetővé teszi a felfekvési nyomás gyors korrigálását a kaszálás alatt. A kasza leakasztásánál a rugók tehermentesítése úgyszintén a traktor üléséből elvégezhető.

Krone biztosan célba ér

Biztosan célba ér: A tömeg középre való áthelyezése egy egyenletes tengely és függesztőkar terheléshez vezet. Ezáltal a traktornak egy jobb menetstabilitást kölcsönöz. Nem utolsó sorban a visszapillantó tükrökben semmi nem fogja zavarni a kilátást hátrafelé.

Krone ráakasztás

A traktor üléséből: A rá és leakasztás a holtponttal hidraulikusan megvalósítható: az EasyCut R280 és R320-as egyszeres működésű munkahengere egy erőtárolóval van szerelve és 110°-ban behajtható, illetve az EasyCut R280 CV, R 320 CV és R360-as kettős működésű munkahengere 124°-ban becsukható. Mindkét típusnál mindkét irányban zavarásmentes működtetés garantált.

 

Krone Duo Grip

DuoGrip – a legjobb talajvezetésért!  A minőségi takarmány egy tiszta vágást követel meg.  Ezzel kapcsolatban nem csak a kaszatest építésmódja, hanem ennek a felfüggesztése különös jelentőséggel bír. A Krone DuoGrip-pel a kasza nem csak a tömegközéppontban lesz hordozva, hanem kiegészítés képen tartókarjaival oldalirányú tartást is biztosít. Az eredmény: a teljes munkaszélességben azonos felfekvési nyomás, mégpedig a lehető legnagyobb stabilitás, igen csekély tömeg és rendkívül jó oldaltartás mellett. 

Krone Duo Grip

Krone Duo Grip

Elosztott terheléssel: A paralelogramma vezetés karjai felfogják az oldalirányú erőket, és a menetiránynak megfelelően vezeti a kaszát. A vezetőkarok tehermentesítik a kasza vázát és a kaszaegységet a súlypontban tartva vezeti.

 

Műszaki adatok Krone EasyCut R280, R320, R360

EasyCut R 280 CV, R 280 CR, R 320 CV, R 320 CR: A hátul
függesztett kaszák acél ujjas illetve hengeres szársértővel segítik elő a
takarmány gyors és egyenletes száradását. Mindkettőnél a lekaszált szársértett
növény a teljes munkaszélességben terül el. 
Krone Easy cut
 

Kaszálás kompromisszumok nélkül!

 

A felfekvési nyomás manuális és hidraulikus beállítása

 

Karbantartásmentes, robosztus meghajtás ékszíjak nélkül

 

A Krone SafeCut szériafelszereltség részét képző kaszatányér biztosítás

 

Szabad felfüggesztésű védőponyva a zavartalan anyagáram érdekében

Egyszerű funkciók és kezelhetőség: Hogy a Krone tárcsás
kaszái bel és külföldön sikeresen dolgozzanak, azon múlik, hogy a Krone
mérnökök mindig újabb és újabb ismereteket és tapasztalatokat nyerjenek a
gyakorlatból, amik a későbbiekben befolyásolják az előállítást. A Krone tárcsás
kaszának sok praktikus megoldása van, amik megkönnyítik és még effektívebbé
teszik a munkát. Egyedileg a Krone-tól: A szállítási helyzetben valótárolással helyet lehet megspórolni. Az opcionális támasztólábak egy biztos
tartást adnak a kaszának és nem utolsó sorban megkönnyítik a fel és
leakasztást.  Természetesen az EasyCut R
280 és az EasyCut R 320 is letámasztható összecsúkott helyzetben. 

Easy Cut R360

Kaszálástechnika, ami passzol önnek!

 

3,60 m munkaszélesség – a legjobb ár-érték arány

 

Két rendre terítés vagy szőnyegrendre terítés hidraulikusan állítható kaszatest tehermentesítés mint opció

 

Kompakt szállítás, 124°-os becsukási szög

 

Krone Easy cut

 

Kedvezően kaszálni: A Krone EasyCut R 360 egy nagyteljesítményű függesztett kasza, 3,60 m munkaszélességgel egy kedvező megoldás. Az EasyCut R360 a gazdaságosságával győzi meg önt.

 

Kompakt:

 

A rövid kompakt felépítés növeli a vezetési komfortot. A kasza szállítási helyzetben felfelé és nem hátrafelé csukódik, ezáltal a traktor első kerekei folyamatosan érintkezésben maradnak a talajjal vonuláskor. A kormányzási tulajdonság megmarad.

 

Műszaki adatok EasyCut R280, R320, R360

 

Műszaki adatok Krone EasyCut 400, 280CV, 280CVQ

A technika előrehaladtával mindig meg kell hallgatni, hogy a gyakorlat mit kíván. Ilyen okból kifolyólag a Krone megalkotta a nagyobb munkaszélességű kaszát. Az ütőképes EasyCut 400 4 m-es munkaszélességgel meggyőz minket a csekély teljesítményigényével és az egyszerű kezelhetőségével.

Krone Easy cut

Mindenre gondoltak: Utcai közlekedésnél a 4 m szélesen dolgozó EasyCut 400 hátrahajtható.

Krone Easy Cut mozog

A kaszatest be és kihajtását a traktor üléséből tudom végrehajtani egy kettős működésű munkahengert vezérelve.

 EasyCut R 280 CV / R 320 CV

Krone Easy cut

Acél ujjas szársértő

                könnyű és gyors kezelés

                Opcionális vezetőlemez a szőnyegrendre terítéshez

                Fokozatmentesen állítható rendszélesség

                Váltómű, állítható a szársértés intenzitása

Krone R280CV Szársértés a teljes szélességben: Az acél ujjas szársértő a teljes munkaszélességben dolgozik. Ez hatással van a homogén anyagáramra a teljes munkaszélességben.

Krone R280CV

Intenzív szársértés: A Krone szársértője a „V”- formájú acél ujjaknak köszönhetően a lekaszált takarmányt a teljes munkaszélességben feldolgozza. A nagy átmérő és a spirális elrendezésű ujjak egy egyenletes anyagáramot szolgálnak, magas felvevő kapacitással és a legjobb szársértéssel. 

Krone szársértő

A hőkezelt „V”- formájú acél ujjak intenzíven dolgoznak és mindemellett nagy áteresztőképességgel bírnak. Az idegen testtel való találkozáskor az acél ujjak hátra tudnak billenni. Az ujjak előre billenése le van korlátozva ezáltal növelve a csapok élettartamát.

Krone Easy cut

Állítható dörzsbetét lemez: Könnyen állítható a távolság a verőujjak és a dörzsbetét lemez között, egy finombeállító kar segítségével. A csekélyebb távolság növeli a szársértés hatásfokát.

Krone Easy cut

Váltóművel szerelve: 900 U/min az intenzív szársértéshez, és 600 U/min a kevésbé intenzív szársértéshez. A szársértő fordulatszáma kényelmesen és gyorsan beállítható egy kapcsolókar segítségével.

Kompakt: Az opcionális támasztólábak segítségével szállítási helyzetben is leakasztható az kasza, ezzel jelentős helyet megspórolva.

Védelem: A balesetek elkerülése érdekében lehajtható oldalsó védőponyva került felszerelésre , gumi védőgyűrűvel.

Műszaki adatok EasyCut 400, 280CV, 280CVQ

 

Krone Smart Cut

Smart Cut:

Csíkmentesen kaszálni. Mivel a kaszatárcsák páros elrendezésben hátrafelé illetve a menetiránnyal szemben előrefelé forognak, a tökéletes rendképzés érdekében a kaszapengék átfedésének jónak kell lennie. Ezen okból az egymással ellenirányban forgó kaszatárcsáknál az átfedés nagyobb – kisebb hozamú állományok korai takarmánynövényeinek ideális, csíkmentes kaszálásához. A hátrafelé forgó pengék közötti nagyobb távolság nagymennyiségű takarmánynövényeinek jobb áteresztésének kedvez. 

Krone Safe Cut

Krone Safe Cut

SafeCut csak a Krone-tól! Mindenki ismeri: Az ütközések károkat és javítási költségeket idéznek elő. A Krone A SafeCut-al egy maximális biztonságot kínál. A DLG-n bemutatott kaszabiztosítás az idegen testekkel szemben az EasyCut-nak egyedülálló biztonságot és komfortot ad még szársértővel szerelve is. A SafeCut az alapfelszereltség részét képzi az összes tárcsás kaszának az EasyCut R és F szériából.

Krone Safe Cut

Teljes biztonság: A SafeCut tárcsabiztosítás az idegen testtel való ütközés és a hasított szeg törése után a vágótárcsa egy menetorsón keresztül felemelkedik a hajtótengelyen és szabad utat enged a továbbra is forgó tárcsák számára. Így a szomszédos vágótárcsák sértetlenek maradnak. 

Műszaki adatok EasyCut R320CV, R320CV Q, R280 CRi, R280 CRi-Q

EasyCut R 280 CR / R 320 CR:

Hengeres szársértők

Egyenletes takarmányáram a 25 cm átmérőjű szársértő hengereknek köszönhetően

Nagy tömegáram a hajtott nyomóhengereknek köszönhetően

Tökéletes szársértés a profilos hajtott hengerek segítségével

Magas élettartammal bírnak a poliuretán bevonatos gumihengerek

Krone Easy cut

Gumihengeres szársértő a pillangós növényekhez: Pillangós növények mint a lucerna és a lóhere más követelményeket támaszt a szársértővel szemben mint például a fűfélék. A hengeres szársértők CR sokkal kíméletesebben dolgoznak. A finom proteindús levelek és ezzel a sajátos gazdaságú (wirtschaftseigenen) növények magas értéke megtartható. A széles szőnyegrend meggyorsítja a száradási fázist.

Egymásba kapaszkodó: A nagy préshengerek profiljai egymásba kapaszkodnak. Ez a fogazás intenzíven és ezzel egyben kímélően hat a betakarítandó növényre, levélveszteség nélkül.

Műszaki adatok EasyCut R320CV, R320CV Q, R280 CRi, R280 CRi-Q

 

HírlevélFacebook