Krone KW, 4,6-8,8 munka- szélesség

KW, 4,6-8,8 munka- szélesség

KW 4.62/4 - 5.52 4x7 - 6.02/6 6.72/6 - 7.82/8 - 8.82/8

Minőségi takarmányhoz erős rendterítő

                Komplett rendterítő program: három pont függesztésű és vontatott kivitelben

                Karbantartás mentes hajtóművel, erőteljes 8 ujjas OctoLink tengelykapcsolóval

                Karbantartás mentes rotor hajtómű speciális kenőanyaggal

                Kis kopású Super-C fogak

                Központi határszórás berendezés

                Magas kezelési komfort

                Robosztus négyszög alakú vázszegmensek

Függesztett KW rendterítők

Krone függesztőszerkezet

Robosztus: A hárompontfüggesztés a támasztólábbal. Letámasztáshoz a támasztólábat le kell hajtani és a kardántengelyt a hárompontfüggesztés tartókampójára kell felakasztani. A támasztóláb önmagától felcsúkódik.

Krone nyomórugó

Csillapítva jobban megy. A belül található nyomórugó (1) megakadályozza a gép aláfutását a meredek lejtőn végzett munkák során, és az állítható fék (2) a felhintázást. A kiegészítő Eladur-csillapítás (3) a 7,80 m munkaszélesség és e felett növeli az utazási komfortot a közúton és a rossz kátyus utakon.

Krone hárompont

Hidraulikus és komfortos: A becsukáshoz és a kinyitáshoz a legtöbb hárompont felfüggesztéses traktoron elég egy egyszeres működésű hidraulika csatlakozó. A rugómegtámasztású hidraulika munkahenger egy zavarmentes összecsukást biztosít a meredek oldalakban is. 

Három pont függesztésű 8 vagy 10 rotoros rendterítők

Három pont függesztésű 8 vagy 10 rotoros rendterítők

                KW 7.92, KW 8.82, KW 10.02, KW 11.22 :  7,90 m-től 11,00 m munkaszélességig

                Kis rotorátmérő, egyforma rotortávolság, egyenletes kiszáradás

                Lengéscsillapító Eladur rugóerő tárolóval: komfortos lökésmentes szállítás

                Középre csukódó külső rotorok, csekély szállítási magasság

Krone nyolc és tízrotoros

Hárompont felfüggesztésű 8 és 10 rotoros rendterítők

·         KW 7.92, KW 8.82, KW 10.02, KW 11.22: A munkaszélesség 7,90-től 11,00m-ig

·         Kis rotor átmérő, egyforma rotor távolság: egyenletes kiszáradás

·         Lengéscsillapító Eladur-pufferral: komfortos, lökésmentes távolság

·         Befelé csukódó rotorok: csekély szállítási magasság

Krone hidraulikus határszél

Tiszta munka a föld peremén is: Ki akar takarmányt elhagyni? A KW 7.92 és a KW 8.82 szériafelszereltségben manuális vagy opcionálisan hidraulikus határszél szóró berendezéssel van felszerelve. A KW 10.02 és a KW 11.22 szériafelszereltségben hidraulikus határszél szóró berendezéssel van felszerelve. A központi kormányzás az összes keréknél lehetővé teszi nem csak a határszél szórást, hanem a dombról lefelé való munkát is.

Krone központi kormányzás

Szélesről keskenyre: A rendterítő becsukása és kinyitása hidraulikusan történik. Az alacsony szállítási magasság érdekében a külső rotorok teljesen becsukódnak.

Krone éjszakai rendképzés

Az opcionális második TLT csonk lehetővé tesz egy redukált fordulatszámot éjszaka a kisebb rendek képzése érdekében.

 

 

Három pont felfüggesztésű 4 és 6 rotoros rendterítők

Krone négy és hatrotoros

Hárompont függesztésű 4 és 6 rotoros rendterítők:

·         KW 4.62, KW 5.52, KW 6.02, KW 6.72 és KW 7.82:

Munkaszélesség 4,60-tól 7,80m-ig, különböző rotorátmérőkkel

·         Központi határszél szóró berendezés: kézi vagy opcionálisan hidraulikus működtetésű

·         Komfortos kezelés: egy egyszeres működésű hidraulikakörön keresztül

 

Robosztus és praktikus:

A Krone rendterítők meggyőzőek a stabil vázukkal, meghajtani és szórni nem csak szénában lehet, hanem a nehéz takarmányokban is. A legjobban bizonyítottak, mint szilázs gépek. Köszönhetően a vázkormányzásnak és a sok praktikus állítási lehetőségnek a Krone rendterítők tisztán dolgoznak és garantálják a minőségi takarmányt. 

Krone négy és hatrotoros

KW 4.62 és 5.52: Négy rotorral és 4,60m-től 5,50m munkaszélességgel és csekély össztömeggel rendelkeznek, így ideálisak a kis üzemek részére és az Alpokban való felhasználásra. A központi határszélszóró és a terítési szög állítás az alapfelszereltséghez tartozik.

Krone terítési szög

Kompakt: A KW 4.62 és a KW 5.52 csekély saját tömeggel rendelkezik, a kompakt felépítés és a szériafelszereltségü figyelmeztető tábla gyors haladásnál is nagy biztonságot ad.

 

 

Műszaki adatok

Műszaki adatok

A meghajtás

Krone meghajtás

Karbantartás mentes rotor hajtómű : Zárt folyós zsírral töltött hajtómű a rotorok meghajtásáért. Az állandó kenés biztonságot ad és megnöveli az élettartamot. A vázat érő erőhatásokat a túlméretezett derékszögprofil veszi fel.

Krone hajtómű

OctoLink: A 8 ujjas OctoLink azon kívül, hogy robosztus , nem szükséges kenni, és minden helyzetben erőzáró és megbízható hajtást biztosít. A tengelykapcsoló ujjai mindig ugyan akkora felületen érintkeznek egymással, még akkor is ha a rotor vázszelvényét 180°-ban felhajtjuk.

 Nyugodtan támaszkodhat rá: Ha szilázst és szénát szeretnénk készíteni, a Krone a rendterítő programjával egy kiváló minőségű és megbízható gépet kínál önnek. A Krone rendterítők nem csak a munkaminőségükkel és szériafelszereltségükkel nyűgöznek le bennünket, hanem a karbantartásmentes OctoLink ujjas tengelykapcsolójukkal és a folyós zsírral töltött rotorhajtóművek.

 

A rotorok

Krone rotorok

Krone rotorok

Krone rotorok

5, 6 vagy 7 rotorkar : A Krone KW, KWT rendterítők nem csak a munkaszélességben és a rotorok számában különböznek, hanem a rotor átmérőben és a rotor karok számában. 5 rotorkar a kisebb rotorátmérőnél kerül alkalmazásra (1,34 m), 6 kar a közepes rotorátmérőnél (1,53 m) és 7 kar a nagy (1,70 m) rotorátmérőnél kerül alkalmazásra. 

Egyenletes szóráskép: A rotorkarok messze egymásba fognak, ez gondoskodik az egyenletes szórásképrő, ideális előfeltétele a minőségi takarmány kinyerésnek. Minél kisebb a rotorátmérő, annál jobban keresztezik egymást a rotorpályák.

Tisztább takarmány, homogénebb elosztás: A minőségi termékek egy jó alapot nyújtanak. Csak így lehet a magas igényeket kielégíteni. A Krone rendterítők rotorjai ideális feltételeket kínálnak a minőségi takarmány előállításához. Professzionális: Összehasonlíthatatlanul hosszabb szárak, 9,5 mm vastagsággal szolgálják a tiszta takarmányt a Krone fésű effektus segítségével. Öt menettel a rugós terítőujjak Super C anyagból flexibilisek és magas terhelhetőségűek. A rotorkarok végeiben speciális dugó található, ami megakadályozza az eltörött rugófog elvesztését.

Krone rotorkar

A takarmányhoz igazodik: A hatlapfejű csavar az excentrikus anyával lehetővé teszi a dupla ujjak gyors beállítását, hogy jobban vagy kevésbé álljon fogásra. Három pozíció szolgálja a minden körülmények közötti kitűnő munkát.

Krone rotor

Nehéz körülmények közötti használat: A gyűrűfelcsavarozás megerősíti a robosztus rugós fogak csőprofilból készült tartóit (38 x 4 mm). Ezzel a felszereléssel a nehéz takarmánynövény is biztonsággal szétteríthető.

 

Van értelme

Krone van értelme

Van értelme:

                Központi határszóró berendezés jobbra és balra is

                Szerszámmentes szórási szög állítás

                Belsővel szerelt nagy kerekek a rotoroknak

                Felcsavarodás elleni védőedény a zavarmentes munkához

Meredeken teríteni, vagy laposan forgatni: A szórási szög beállítása 13 és 19 fok között gyorsan és egyszerűen a keréktartó csapja és furatsorának segítségével állítható. A meredek pozíció nagyobb terítést valósít meg, a laposabb nagyobb forgatást. Továbbá lehetővé teszi a terítési szög egy pontos beállítását tarlómagassághoz és a takarmánymennyiséghez, úgy, hogy a komplett munkaszélességben egy teljesértékű feldolgozást garantál. Az adatok magukért beszélnek: Színvonalas adatok és egy magas munkakomfort vezeti hozzá a még nagyobb hatékonysághoz. A központi határszélszóróval nem veszít el semmi takarmányt a földszélen sem és srégen emelkedőnek felfelé is lehet szórni. A terítőcsillagok dőlését szerszám nélkül lehet állítani, ez lehetővé teszi a takarmánymennyiséghez és fajtához való tökéletes hozzáigazítást. Ez tökéletes takarmányfelvételhez vezet, és egy egyenletes terítéssel gondoskodik a legjobb takarmányminőségről.

HírlevélFacebook