Krone KWT saját futóművel, 8,80 m munka - szélesség

KWT saját futóművel, 8,80 m munka - szélesség

Műszaki adatok

Műszaki adatok

KWT 7.82/ KWT 8.82 / KWT 10.02 / KWT 11.22: Munkaszélesség 7,80m-től 11,00m-ig

Transzport járószerkezet 6-tól 10-rotorig:

·         KWT 7.82/ KWT 8.82 / KWT 10.02 / KWT 11.22:  Munkaszélesség 7,80m-től 11,00m-ig

·         Nagyobb kezelési komfort

·         40 km/h, széles járószerkezettel, nagyobb kerekekkel

·         Forduló futóművel a jobb súlyelosztás miatt

Krone nagy munkaszélesség

Transzport járószerkezet 6-tól 10-rotorig:

·         KWT 7.82/ KWT 8.82 / KWT 10.02 / KWT 11.22:  Munkaszélesség 7,80m-től 11,00m-ig

·         Nagyobb kezelési komfort

·         40 km/h, széles járószerkezettel, nagyobb kerekekkel

·         Forduló futóművel a jobb súlyelosztás miatt

Krone KWT

Jobb súlyelosztás: A munka alatt a futómű a rotorok fölé van hajtva. Ezzel nem csak a jó súlyelosztás, hanem a tökéletes és egyenletes szóráskép a teljes munkaszélességre biztosított. Semmi nincs az útban.

Krone KWT

Gyengéd a tarlóval: a 18x8,50-8-as gumizással a kerekek a középső rotorok alatt terjedelmesebbek, azért mert terítésnél és fordulásnál kiegészítés képen mint hordozó futómű szolgálnak. A széles kerekek védik a fűtarlót és nyugodt futást szolgálnak.

Automatikusan sorban: Az átállítás szállítási helyzetből munkahelyzetbe és fordítva különösképp komfortos. A sorrendváltó vezérli a mozgáslefutást a felcsukható rotorszegmens és a forduló járószerkezet között. 

KWT 1600, KWT 2000

14 és 18 rotoros rendterítők

·         Dolgok: 16m illetve 20m munkaszélesség egy menetben.

·         A legjobb rendképzés a kis rotor átmérőknek köszönhetően

·         Extra erős vázszerkezet

·         Karbantartásmentes OctoLink tengelykapcsoló

·         Inteligens kormányzás, nem károsodik a fűtarló.

 

Meghajtás:

Krone meghajtás

Karbantartás mentes rotor hajtómű: A zárt folyós zsírral töltött rotor hajtóművek teljesen karbantartásmentesek. A permanens kenés nagy biztonságot ad és megnöveli az élettartamot. A keretre ható erőket a túlméretezett négyszögprofil veszi fel.

Krone octolink

OctoLink: A 8 ujjas OctoLink azon kívül, hogy robosztus nem igényel kenést és minden pozícióban erőzáró és megbízható. A fogak mindig teljesen egymásba kapaszkodnak, még akkor is ha a rotorok 180°-ban be vannak hajtva. Erre ön nyugodtan hivatkozhat: Ha szenázs vagy szénabetakarításra kerül sor a Krone rendterítő programjában kiváló minőségű és megbízható gépek szerepelnek. A Krone rendterítők nem csak a munkaminőségükkel és szériafelszereltségükkel győznek meg minket, hanem az innovációjukkal is, mint a karbantartásmentes OctoLink ujjas kuplung és a folyós zsírral töltött rotor hajtómű.

 

Rotorok:

Krone rotorok

Krone rotorok

Krone rotorok

5,6 vagy 7 rotor kar: A Krone KW, KWT rendterítők közötti különbség nem csak a munkaszélességben és a rotorok számában van, hanem a rotor átmérőben és a rotor karok számában is. 5 rotor kar a kis rotor átmérőnél van (1,34m), 6 kar a közepes átmérőnél van (1,53m) és 7 kar a nagy átmérőnél van (1,70m). Ezzel a kínálattal a Krone minden felhasználási igényt lefed.

Egyenletes szóráskép: A rotor karok mélyen egymásba fognak, annak érdekében, hogy egyenletes szórásképet biztosítsanak, ez ideális előírás a minőségi takarmány kinyerésének. Minél kisebb a rotor átmérő, annál nagyobb a rotorpálya átfedése.

Tisztább takarmány, homogénebb elosztás. A minőségi előállítás egy jobb bázist feltételez. Csak így lehet a magas követelményeket teljesíteni. A Krone rendterítők rotorjai ideális feltételt kínálnak a minőségi takarmánynövény kinyeréshez. A kinyerés legyen szalmából vagy szenázsból a rotork mindig a jó oldalra terítenek. Professzionális: a különböző hosszúságú 9,5 mm vastagságú szárai a rugós ujjaknak jobb és minőségibb takarmányról gondoskodnak a Krone fésühatás elvén. 5 menettel a rugós acél ujjak Super C anyagból flexibilisek és magas terhelhetőségűek. Speciális dugó van a rotorkarok végeibe, ami megakadályozza az eltörött rugószár elvesztését.

Krone rotorkar

Passzol a takarmányhoz: A hatlapfejű csavar együtt a excenter alátéttel lehetővé teszi a dupla rugós ujjak gyors beállítását, hogy jobban vagy kevésbé álljanak fogásra. Három állás szolgálja a tökéletes munkát az összes felhasználási körülmény mellet.

Nehéz körülményekre: A felcsavarozott gyűrű még jobban megerősíti a robosztus csőprofilból (38x4mm) készült rotortartót.

·         Központi határszél szóró berendezés balra és jobbra

·         Szerszámmentes szórásszög állítás

·         Nagy futókerék belsővel a rotorknál

Felcsavarodás védő edény a zavarmentes munkáért

Meredeken teríteni- laposan forgatni: A szórási szög beállítása 13-tól 19 fokig gyorsan és egyszerűen egy csap segítségével könnyen beállítható. A meredekebb pozíció a nagyobb mértékű szórást szolgálja, a laposabb pozíció a forgatást. Továbbá a szórási szög állítása lehetővé tesz egy pontosabb beállítást a tarlómagassághoz és a takarmány mennyiséghez, ami egy hiánytalan feldolgozást biztosít a teljes munkaszélességen. Részletek, amik elnyűgöznek: hasznos részletek és magas munkakomfort vezet a még nagyobb hatékonysághoz. A központi határszélszóró berendezéssel ön nem hagy el semmi takarmányt a föld szélén és srégen a hegyről lefelé is lehet szórni. A szerszámmentes rotordőlés lehetővé teszi a takarmány mennyiségéhez és fajtájához való tökéletes hozzáigazítást. Ami által a hiánytalan takarmányfelvétel egy egyenletes feldolgozáshoz és jobb takarmányminőséghez vezet. 

 Technika ami lelkesít:

·         Egyszerű kezelés

·         Automatikus becsukási és kinyitási lefutás

·         Manuális munkamélység állítás a KWT 1600-nál

A járószerkezettől független talajhoz igazítás

Krone rugóelőfeszítés

Okos: Az előfeszített rugó a terhelés kiegyenlítésnél úgy tartja a vonórudat, hogy a traktor függesztőkarjai egy helyben maradnak mikor a rotorokat kiemeljük.

Krone KWT

Teljes alkalmazkodás: A vázszegmens felfüggesztésének a hosszanti furatában a középső rotor gondoskodik a futómű független talajhoz való igazodásához. Így tiszta munkát tudunk biztosítani még egyenetlen talajviszonyok mellett is.

Krone KWT

 

Jó a fűtarlóval: A KWT 1600 és a KWT 2000 nem csak a nagy ütőerejével hatásos, hanem a példaértékű fordulékonyságával a kanyarokban és a sarkokban. A szállító futómű kerekei munkahelyzetben hozzáigazodnak a nyomvonalhoz, így elkerülve a gumik radírozását. Az értékes fűtarló ezáltal védve lesz és megmarad.

 

Intelligens kormányzás

Az utánfutó szállítókerekek megbirkóznak a szűk kanyarokkal is fordulékony úgy mint szállítási helyzetben úgy a munkában is, a legjobb utánfutási tulajdonságai vannak. Rotorállást automatikusan meghatározza a két vezetési módból Automatikusan a kormányzott nagy kerekek menetirányából meghatározza a rotorállást.

Ezzel a transzporthíddal a Krone KWT 1600 és KWT2000 a legnagyobb igényeknek is eleget tesz a gyakorlatban.

Krone KWT

Óriási a munkában – kompakt szállításkor: Szállítási szélessége 3,00m alatt van és a munkaszélessége 15,25m vagy 19,60m ami a KWT 1600 és a KWT 2000 esetében figyelemfelkeltő nem csak a szántóföldön, hanem útközben is. A munkahelyzetből szállítási helyzetbe való átállítás lenyűgöz a kezelhetőségében és a funkciójában. Az automatikus sorrendkapcsoló tehermentesíti a vezetőt és növeli a napi teljesítményt. És így megy ez: A rotorok kiemelésénél a vázszegmens majdnem párhuzamos a talajjal. A hasmagasság elképesztő. Gyorsan és könnyen éri el a közeli területeket és kel át az árkokon. Fordulóállást kínál fel a rendezésnél és a sarkokban és a földszélen való kanyarodásnál. A következő lépésben a rotorok ki lesznek emelve és 90 fokkal előre billentve. És végezetül a vázszegmensek becsukódnak. Az utolsó lépésben a becsukott szárnyak a vázon lévő középső támasztékra fekszenek rá. A fényvisszaverő tartója és az oldalsó védő a láthatósági csíkokkal automatikusan a szállítási helyzetbe megy.

 

Éjszakai rendképző hajtómű

Krone KWT

 

Az opciós kardáncsonk lehetővé tesz egy redukált rotorfordulatszámot a kisebb éjszakai rendek képzéséhez.

  

HírlevélFacebook