TERRASTAR

Terrastar magágykészítő kombinátor

Az új Terrastar magágykészítő kombinátorok optimális feltételeket biztosítanak a tökéletes vetőágyhoz. A Regent Terrastar 4-8 m munkaszélességekkel garantálja a az optimális felület egyengetést, a porhanyítást optimalizált rögfrakcióval, és mindezt nagy területi teljesítmény elérése mellett. A főkeret reteszeléstechnikája, és a különböző borona tagok paralelogramma mélységállítása biztosítja a vetőmag egyenletes mélységbe helyezését, a csirázás és a homogén egyenletes kelés elősegítésének érdekében.

Aprítás-porhanyítás A hajlított négyszögpálcás dupla rögtörőhengerek kiváló porhanyítást és vetésnek megfelelő optimalizált talajlezárást biztosítanak. A rögtörőhengerek túlméretezett golyóscsapágyazása gondoskodik a hosszú élettartamról. A hengerek centrális felfüggesztésével egyenletes nyomáseloszlást érnek el. A rögtörő hengerek átmérője elöl 320, hátul 260 mm.

Megmunkálás A paralelogramma-vezetésű művelőtagok pontos művelésmélységet biztosítanak. A talajszerkezettől függően különböző formájú fogak, ill. lúdtalpkapák választhatók. Ez főként a kukorica és répatermesztésben jelent nagy előnyt. A munkamélység a furatos konzolon a csapokkal egyszerűen állítható.

Felületegyengetés A rugós simítólemezek rendkívül egyenetlen terepnél (pl. traktornyomok) is a teljes munkaszélességben elegyengetik a felszínt. A munkamélység fokozatmentesen állítható.

TERRASTAR

 

A TerraStar tökéletese eszköze az optimális magágy készítésének:
- 4,2-8 m munkaszélesség
- 75-240 LE kategóriához
- Szállítási szélesség: 3 m
- Speciális hőkezelésű kapák
- „System EXAKTA” kivitelben is

 

 

HírlevélFacebook