Itt az ideje, hogy Ön is voksoljon

Létrehozva: 2018-02-05 15:23

Valtra Smart Touch Valkon

A T széria legújabb modellje, a Valtra T 254 Versu 2017 júniusában lett piacra vezetve, igazi szántóföldi traktor. A SmartTouch új, könnyen használható kartámasszal a legújabb precíziós farmgazdálkodási eszközökkel is fel van szerelve, ezek a gép kezelőfelületébe vannak integrálva. A 9”-os terminál egyszerűbb, mint egy okostelefon.

A funkciók max. 2 elhúzással, vagy koppintással elérhetők, a kialakítás olyan egyszerű, hogy lehetetlen eltévedni a menüszerkezetben. 

A kezelőfelületbe integrált technológiák:

Navigáció, ISOBUS, Telemetria,

AgControl és TaskDoc.

Az új kartámasz vezérlés növeli a traktor-munkagép kombinációk termelékenységét, és megkönnyíti a kezelők munkáját. Különálló profilok készíthetők minden egyes vezető és munkafeladat számára, a szükséges konfigurációk másodpercek alatt behívhatók.

A SmartTouch lehetővé teszi a CVT traktorhoz hasonló vezetési élményt. A 271 LE maximális teljesítményével a T254 Versu a T széria legerősebb modellje.

A Versu modell forradalmasítja a powershiftes traktorok vezetését, egyedüli powershiftes traktor a világon, amelyek lehetővé teszi a teljes vezérelhetőséget, csak a vezetőkar használatával.

Az ötfokozatú Powershift hajtómű 30 sebességfokozattal rendelkezik.

A kapcsolások precízek és simák.

A Valtra T254 a legmagasabb szintű kényelmet, tartósságot, sokoldalúságot és a skandináv designt kínálja, optimális

funkcionalitással és kitűnő kiláthatósággal.

Semelyik más powershiftes traktor nem rendelkezik ilyen tulajdonságokkal.

A vevők igényeinek maximális kielégítésére ez a modell is testre szabható, felszerelhető a Valtra TwinTrac hátrameneti vezetési rendszerével, vagy egy SkyView fülkével.

Vissza