Krone Big X

Létrehozva: 2017-12-08 13:21

Az új BIG X: A 2018-as év gépe!

Krone Machine of the year

A győztes- Krone. Az 2018-as év gépévé választották az Agritechnicán Hannoverben az új BIG X szériát (BIG X 680, BIG X 780, BIG X 880).

Az új BIG X széria meggyőzte az elismert zsűrit, mely országos és nemzetközi mezőgazdasági szakújságírókból áll.

Az új széria különleges újdonsága a világon egyedülálló kabinlift. Ezzel a gépvezető az egész kabint egy ollós emelő segítségével 70 cm magasra tudja emelni. Ezáltal egy tökéletes kilátás tárul a gépvezető elé az állomány felett és nem utolsó sorban a szállítójárműre munka közben.

Nem utolsó sorban plusz pont a komfort és flexibilitás terén az új Multitank koncepciónak. Világszerte különböző fogyasztói igények vannak a töltőmennyíségek terén (dízel, tartósítószer, víz, AdBlue), a partner a számára legideálisabb tankkoncepciót tudja 7 különböző variációból kiválasztani. Ez lehetővé teszi a maximális töltésmennyíséget magával vinni egy hosszú munkanapra megállás nélkül. 

Példaértékű a felhasználási flexibilitás kukorica betakarításban (3mm-től 30mm-ig állítható szecskahossz) ezt kínálja a Krone Optimaize univerzális csomag. És nem utolsó sorban plusz pont a motorkoncepciónak. Ebben a Krone a Liebherr-re támaszkodik, így 1000 üzemóra gyár által garantált motorolaj csere intervallum ugyanúgy ahogy az olaj és az üzemanyagszűrők. A 2018-as év gépe díj kitűntetést a Korne egyhuzamban harmadjára szerzi meg az önjáró silózó kategóriában. 2016 ban a BIG X 630-as és 2014-ben a BIG X 480/580 győzedelmeskedett.

Vissza