Nyert a Valkon Kft. az Agrárgépshow termékdíj pályázaton

Létrehozva: 2017-12-18 10:13

Valkon díj Agrárgépshow Agromash

AGROmashEXPO, AgrárgépShow, MAGYARKERT, SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET 2018 Termékdíj zsűri döntése alapján Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés kategóriában a  Valkon 2007. Kft. - Valtra T254 Versu Smart Touch intelligens kartámasz vezérléssel különdíjban részesült!

Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet 2018 kiállítások Termékfejlesztési díj pályázatára 36 pályázat érkezett. A legtöbben a Nemzetközi díj- Gépesítés kategóriájában indultak,- az elmúlt év tendenciáját követve - így a legtöbb elismerés is itt született. A zsűri ez alkalommal is elmondhatja, hogy nem volt egyszerű helyzetben, mivel igen sokféle és színvonalas termékről kellett véleményt alkotnia.

A díjazott termékről:

A T széria legújabb modellje, a Valtra T254 Versu ez év júniusában lett piacra vezetve,igazi szántóföldi traktor. A SmartTouch új, könnyen használható kartámasszal a legújabb precíziós farmgazdálkodási eszközökkel is fel van szerelve, ezek a gép kezelőfelületébe vannak integrálva. A 9”-os terminál egyszerűbb, mint egy okostelefon. A funkciók max. 2 elhúzással, vagy koppintással elérhetők, a kialakítás olyan egyszerű, hogy lehetetlen eltévedni a menüszerkezetben.

Valtra Smart Touch

A kezelőfelületbe integrált technológiák: Navigáció, ISOBUS, Telemetria, AgControl és TaskDoc.

Valtra Smart Touch

Az új kartámasz vezérlés növeli a traktor-munkagép kombinációk termelékenységét és megkönnyíti a kezelők munkáját. Különálló profilok készíthetők minden egyes vezető és munkafeladat számára, a szükséges konfigurációk másodpercek alatt behívhatók.

A SmartTouch lehetővé teszi a CVT traktorhoz hasonló vezetési élményt. A 271 LE maximális teljesítményével a T254 Versu a T széria legerősebb modellje.

A Versu modell forradalmasítja a powershift-es traktorok vezetését, egyedüli powershiftes traktor a világon, amelyek lehetővé teszi a teljes vezérelhetőséget, csak a vezetőkar használatával.

Az ötfokozatú Powershift hajtómű 30 sebesség fokozattal rendelkezik . A kapcsolások precízek és simák.

A Valtra T254 a legmagasabb szintű kényelmet, tartósságot, sokoldalúságot és a skandináv designt kínálja, optimális funkcionalitással és kitűnő kiláthatósággal. Semelyik más powershiftes traktor nem rendelkezik ilyen  tulajdonságokkal. A vevők igényeinek maximális kielégítésére ez a modell is testre szabható, felszerelhető a Valtra TwinTrac hátrameneti vezetési rendszerével, vagy egy SkyView fülkével.

A díjnyertes traktort élőben megnézheti az Agrárgépshow/Agromash kiállításon 2018. január 24-27-ig a Valkon Kft. standján az A pavilonban!

Vissza