Teleszkópos rakodók

Létrehozva: 2018-03-02 11:48

Az alapjaiban kompakt felépítésű KRAMER teleszkópos rakodógépek számos mezőgazdaságban előforduló rakodási feladat ellátására alkalmasak. A dinamikus összkerék hajtás, magas emelési képesség, verhetetlen manőverező képesség és alacsony teljesítmény / tömeg arány teszi praktikus szerszámmá. Az ideális tömegeloszlás, az egész emelési tartományban elérhető magas emelési kapacitás teszi nagyon hatékonnyá ezt a modellt a végfelhasználók számára. Alacsony üzemeltetési költségek. Multi funkcionális joystick. Mechanikus rugózású kezelőülés automata biztonsági övvel.

Kramer teleszkópos rakodó a valkontól

Gém lengéscsillapítás

Minden géptípusban alapfelszereltség a kapcsolható üzemmódú gém lengéscsillapítás. Teljesen kikapcsolható egy billenőkapcsoló segítségével, folyamatos üzemmód is választható, valamint egy automatikus állapot, amikoris a gép 7 km/h sebesség felett kapcsolja be a lengéscsillapítást. A bekapcsolásra terhelés vagy akár menet közben is van lehetőség. Ennek a funkciónak a segítségével jobb vezetési élmény és megnövekedett biztonság érhető el. A lengéscsillapításnak köszönhetően a gépre visszajutó terhelés kisebb, valamint kevesebb az anyagveszteség menetelés közben.

 

Ventilátor visszaforgatás

A fülkéből működtethető ventilátor visszaforgatás segítségével szükség szerint eltávolítható a hűtő rendszerre felgyülemlett szennyeződés. A gomb megnyomása után a ventilátor forgásiránya hidraulikusan megfordul, majd a program végeztével automatikusan visszaáll normál forgási irányba. Ennek a funkciónak a segítségével a gép teljesítménye állandó, valamint biztosított a maximális üzembiztonság. A kezelő saját maga döntheti el, hogy van-e szükség a hűtő, vagy a motorháztetőre lerakódott piszok lefújatására.

 További részletekért  keresse értékesítő kollégáinkat!

http://www.valkon.hu/kapcsolat/

Vissza