Valtra, COVID-19

Létrehozva: 2020-03-30 12:42

Valtra , COVID-19

Kedves barátaim,
Viharos időkben élünk, amikor a Corona-világjárvány világszerte befolyásolja a vállalkozásokat,
beleértve az AGCO-t. Reméljük, hogy Ön, családja és munkatársai egészséges marad
ezekben a nehéz időkben.

Küldetésünk az, hogy Európa-szerte gazdálkodók és vállalkozók a legjobb termékeket és a legjobb háttér támogatást kapják meg, még ezekben a kihívásokkal teli időkben is.  Tudjuk azt, hogy a Valtra család minden tagja támogat minket ebben a küldetésben, és a Valtra traktorok tulajdonosai a lehető legkisebb mértékben fogják érezni a világban kialakuló kedvezőtlen hatásokat.


Kiemelten fontos számunkra  az alkalmazottaink biztonságának biztosítása, ezért szigorúan elfogadtunk az intézkedések, ideértve az utazási korlátozásokat, a látogatói tilalmat a Suolahti létesítményekben és a távolról elvégezhető munkákat helyezzük előtérbe.

A mezőgazdasági termelők a szokásos módon dolgoznak a mezőkön, és működőképes gépekre van szükségük. A karbantartások elvégzése kihívást jelent, de minden erőnkön azon dolgozunk hogy zökkenőmentesen munkában tartsuk a traktorokat. Összehangolt csapatmunkával dolgozunk a lehető legbiztonságosabb módon segíteni  a mezőgazdasági termelőinket tevékenységük ellátása során.

Fel akarjuk gyorsítani digitális jelenlétünket, még nagyobb értéket teremt számunkra a meglévő Valtra ügyfelek kapcsolata.
Rendszeresen tájékoztatjuk Önt műveleteink állapotáról. Arra is felkérjük Önt, hogy aktívan ossza meg véleményét arról, hogy miként tudjuk legjobban támogatni Önt az elkövetkező hetekben.

Értékesítés
Különös figyelmet fordítunk a szerződések betartására. Emiatt a lehető legtovább fenntartottuk gyártósorunk működését, viszont a kialakult helyzetben a Valtra gyár termelésének leállítása mellett kellett döntenünk. A következő két hét során rendszerünket készenlétben tartjuk és amint lehetőségünk van- rugalmasan az azonnal elindítjuk a gyártósort.


Alkatrészek
Alkatrész ellátó rendszerünk mindent megtesz annak érdekében, hogy minden vásárló számára a lehető legjobb rendelkezésre állást biztosítsa.

Technikai támogatás
A Szerviz támogatást online hívásokkal, diagnosztikai modulokkal és távoli eszközökkel segítjük.


Kérjük kövesse a helyi előírásokat és tegyen meg mindent az Ön és környezete biztonságáért.

Jari Rautjärvi

Vezérigazgató, Valtra EME

Vissza