Finanszírozás

Finanszírozás

chevron-image chevron-image

A Valkon Kft. az új-, és használtgépet vásárló partnereinek finanszírozás közvetítésével is segíti a beruházás megvalósítását.

Ezen feladatot a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény szerinti többes ügynöki tevékenységként végzi, az MNB által kiadott H-EN-I-808/2015 számú engedély alapján.

Ügyfeleink igényeihez igazodva segítünk a termelőeszköz finanszírozásban megbízható pénzügyi partnereink megfelelő konstrukciójának kiválasztásában. Az általunk közvetített finanszírozások eszközalapúak, így más fedezet bevonására nincs szükség.

Finanszírozó partnereink:
Merkantil Bank Zrt
SG Eszközfinanszírozási Mo Zrt
MKB Euroleasing Autólízing Zrt
CIB Lízing Zrt

Választható finanszírozási formák:
- zártvégű pénzügyi lízing,
- nyíltvégű pénzügyi lízing
- hitel (pályázatokhoz kapcsolódó gépberuházásoknál)

A finanszírozás igényelhető HUF és EUR alapon egyaránt. A minimális önerő új gépek esetén a nettó gépérték 27%-a, használt gép esetén 37% zártvégű pénzügyi lízing konstrukciónál, nyíltvégű lízingnél 15% és hitel esetén szintén 37%, mely a konstrukcióra vonatkozó áfát is tartalmazza.

A futamidő 2-7 év között változhat új gépek beszerzésénél, a használt gépek finanszírozásánál a gépkora határozza meg. Önjáró, motoros gépeknél a futamidő végén a gép maximálisan 15 éves lehet, míg egyéb munkagépeknél 8.

A törlesztések a partnerek igényei szerint lehetnek havi egyenletes, negyedéves egyenletes vagy szezonális, illetve évi kétszeri díjfizetés.

További információért keresse területi képviselő kollégánkat.

A finanszírozáshoz szükséges letölthető kérelmi adatlapjaink:
Kérelmi adatlap: Gazdasági Társaság (pdf)

Kérelmi adatlap: EV Őstermelő (pdf)