Szerviz

Országos szervizháttér!
A gép megvásárlásánál partnert is választunk, akivel 6-7 évet együtt kell dolgozni. Az üzemeltetés évei alatt az üzembentartó elégedettségére törekszük. Célunk a partnerkapcsolataink tovább erősítése. A szervizcsapatunk folyamatosan fejlődik, szervizmérnökeink, és vevőszolgálati mérnökeink vezetésével az ország teljes területén tudunk szervizszolgáltatást biztosítani, az általuk képviselt mezőgazdasági, és erdészeti gépekhez.

Garancia
A mezőgazdasági gépgyártók különböző időre garanciát biztosítanak termékeikre. Ez az időtartam gyártóként és esetleg gépenként is különbözhet, Magyarországon minimálisan 1 év. Csak az üzemszerű működés alatt bekövetkezett meghibásodás tartozik bele a garanciális elbírálás alá. Garanciális javítás elsőbbséget élvez a többi javítással szemben, a lehető leggyorsabban megpróbálunk kiérni a helyszínre. Nem garanciális meghibásodásnak számít a kezelési hibából adódó meghibásodás, természeti kár, kopó alkatrészek cseréje, lámpák, izzók, üveg kár stb. A garanciális javítás alkalmával a kiszállás, a munkadíj és a felhasznált anyagok költség nem kerülnek kiszámlázásra.

A cégünk által forgalmazott gépek garancia időtartama után érdeklődjön a területi képviselőinknél.

Átalánydíj
Állandó szervizelési együttműködési lehetőséget kínálunk fel partnereinknek, egy meghatározott időszakra. Az üzemeltetőnek nem kell foglalkoznia a javítási munkálatokkal, - mindezek mellett a napi karbantartást természetesen el kell végezni - nyugodtan rábízhatja ezt a feladatot a szakemberekre.

A szerződés egy évre köttetik mely magában foglalja a szerviz munkadíjat és a kiszállási költséget. Az alkatrészek költsége ebben nincs benne. A garancia lejárta után érdemes megkötni ezt a szerződést, ami külön speciális díjszabás mellett tartalmazhatja a -karbantartást képező- kötelező szervizeket is, de nem tartalmazza a napi rendszeres karbantartásokat, gépbeállításokat. Az átalány díj legnagyobb értéke a cégünk által vállalt elsőbbség a hibafeltárás és a javítási munkálatok megkezdésében.

Kötelező szerviz
Kötelező szerviz óradíjainkat évek óta kedvezményes áron számítjuk fel.

Szándékunk, hogy biztosítsuk vevőink részére a „Folyamatosan szakszerviz által szervizelt”-nek nevezett állapotot, azzal, hogy a gyártó által ajánlott, üzemóra periódusra alkalmazott szervizeket, -minél több Partnerünknél- a minél hosszabb élettartamig, a mi folyamatosan képzett szakembereink végezzék el.

A mai modern mezőgazdasági és erdészeti gépeknél a Kötelező Szerviz nem egyenlő az olaj- és szűrőcserével! Ezekhez komoly felkészültség, képzettség és technikai háttér szükségeltetik. Az elektrohidraulikus részegységeket, és akár egy powershift váltót is -előírás szerint-, kalibrálni kell. A motoroknál bizonyos paramétereket, hibakódokat ellenőrizni, törölni kell. A szavatoság megőrzéséhez, minden Kötelező Szerviznél a gépre vonatkozó legfrissebb software-t kell feltölteni. A folyamatos Kötelező Szerviz jelenlét során szakembereink ezeket a feladatokat elvégzik, valamint szaktanácsaikkal, beavatkozásaikkal megelőzhetőek a mindenki számára kellemetlen eseti meghibásodások.

Szerviz fotók

chevron-image chevron-image

A Valkon Kft. szervizszolgáltatási díjai 2023. 02.01-től visszavonásig.

Szervizszolgáltatás - Keretszerződés nélkül
    Erőgép. Önjáró gép. Munkagép eseti szervizelése.
Szoftver telepítés, és műszaki diagnosztika díjai:

50.000 Ft + ÁFA/óra

Szerviz óradíj:

24.000 Ft + ÁFA/óra

Kiszállási díj:

330 Ft + ÁFA/km

Szervizszolgáltatás - Keretszerződéssel
    Erőgép. Önjáró gép. Krone "Big" gép szervizelése.
Szavatossági időtartam után, a szoftver telepítési díja:

35.000 Ft + ÁFA/óra

Szerviz óradíj:

18.400 Ft + ÁFA/óra

Kiszállási díj:

295 Ft + ÁFA/km

Kedvezményes szervizszolgáltatás keretszerződéssel
    Erőgép kötelező szervize. Munkagép javítása.
Szavatossági időtartam után, a szoftver telepítési díja:

35.000 Ft + ÁFA/óra

Szerviz óradíj:

15.500 Ft + ÁFA/óra

Kiszállási díj:

295 Ft + ÁFA/km

Átalánydíjas szolgáltatás
    A hatékony termelés érdekében egyedi szerződés alapján biztosítunk gyors és rugalmas szervizhátteret, fix, előre kalkulálható költségekkel.
Szerviz óradíj:

Egyedi szerződött ár.

Kiszállási díj:

Nincs.

Egyedi szervizszolgáltatás
    Erőgép. Önjáró gép. Munkagép szervizelés.
Mérnöki óradíj:

40.000 Ft + ÁFA/óra

Gyakornoki óradíj:

4.500 Ft + ÁFA/óra

Kiszállási díj:

295 Ft + ÁFA/KM