Hírek

KRONE Smart Support

A Krone belépése a távdiagnosztikába

A telemetriai egységek bevezetésével a Krone gépek számára sok új lehetőség nyílik meg. Amellett, hogy a gép a tulajdonosát agronómiai adatokkal látja el, lehetőség nyílik arra is, hogy a kereskedők átfogó szervizszolgáltatást nyújtsanak. Pontosan ezzel a céllal született meg a KRONE Smart Support rendszer. A kereskedőknek ez lehetőséget ad a szervizzel kapcsolatos adatok megtekintésére egy adott gépen, ha a tulajdonos hozzáférést ad az adatokhoz.

KRONE Smart Support Dashboard – minden gép a látómezőben

A tulajdonos megőrzi az adatok feletti rendelkezés jogát

Ebben az esetben fontos, hogy az adatok feletti rendelkezési jog a gép tulajdonosának legyen fenntartva, akinek lehetősége van arra, hogy saját hatáskörben hagyja jóvá és vonja vissza az adatokhoz való hozzáférést a szervizpartnerei számára. A kereskedő viszont természetesen korlátozás nélkül használhatja a rendszert a saját gépeihez, például a bemutatókon használt gépekhez, hogy meggyőzően és korlátozások nélkül be tudja mutatni az előnyöket az ügyfelei számára.

KRONE Smart Support áttekintés – a legfontosabb információk összefoglalva


A hatékony szervizszolgáltatás a siker kulcsa

„Az első gépet az értékesítési részleg adja el, a másodikat pedig a szerviz" - szinte mindenki ismeri ezt a mondást, és szinte minden mezőgazdasági gép tulajdonosa alá is írja ezt.

A Smart Support rendszerrel a Krone lehetővé szeretné tenni a kereskedői számára, hogy teljeskörű, hatékony és jövőorientált szolgáltatást tudjanak nyújtani. Ezzel összefüggésben a kereskedőknek szeretnénk betekintést nyújtani olyan értékes adatokba, mint az aktív hibakódok, a gép pillanatnyi tartózkodási helye vagy az üzemóra számlálója. Ez lehetőséget ad a szervizszolgáltatónak arra, hogy gyorsan reagáljon és a lehető legjobban felkészüljön a soron következő feladatra. Az egésznek az a célja, hogy a gép állásideje a lehető legrövidebb legyen, míg a saját erőforrásokat optimálisan kihasználja.


A KRONE Smart Support betekintést nyújt az aktív hibakódokba és azok jelentésébe