NEXT Machine Management

chevron-image chevron-image

Egy agrárszoftveres specialistával összeállva hozta létra a KRONE, AGCO, RAUCH és még néhány más cég a Next Machine Managementet. Többféle szoftvercsomag áll rendelkezésre mellyekkel a gazdaság teljes irányítását el tudjuk látni:

- NEXT Farming Office: egy korszerű döntéstámogató és termelést segítő szoftvercsomag, minden növénytermesztő számára. Egyformán lehet dokumentálásra, hivatalos jelentések (pl. Gazdálkodási Napló, nitrátjelentés, gázolaj-támogatás stb.) elkészítésére használni, valamint a precíziós gazdálkodás sokrétű igényeinek megfelelni. Támogatottak a leggyakoribb monitortípusok, kezelhetők térképek, határ- és vezérlővonalak, műhold- és szenzoradatok is.

- NEXT Farming Live: lehetővé teszi az adatok tetszőleges helyről történő elérését.

- NEXT Farming App: A NEXT MobileJobAPP és a NEXT MobileDocAPP ideális kiegészítői a NEXT Táblatörzsköny-GNOFFICE. modulnak. Lehetővé teszi, hogy bármilyen munkaműveletet közvetlenül a munkavégzés helyén rögzítsen, pl. egy okostelefon segítségével.

- NEXT Farming Service: átfogó Digital Farming szolgáltatásokat nyújt.

- NEXT Térkép Service: naprakész és hivatalos térképeket kínál. A térképek segítségével kezelheti tábláit, helyrajzi számait, ellenőrizheti, hogy ezek a területek egybe esnek-e, vagy a táblahatár eltér-e a helyrajzi számok által meghatározott területtől. A térképek használatával tervezhet precíziós anyagkijuttatást, növelheti a termésbiztonságot és fenntartható módon, környezetkímélően gazdálkodhat.

- NEXT Farming Package:
NEXT GreenSeeker Package
NEXT meteorológiai állomás Package
NEXT Flottakövetés Package