Szögletes nagybálázók

A BiG Pack új generációja


2020-ban jelent meg a BiG Pack 5. generációja, melynek kifejlesztésénél már nem a teljesítmény vagy a bálatömörség további növelése volt az elsődleges cél, hanem a bálázóval való munkavégzés teljes költségének (Total Cost os Ownership, TCO) minimális értékre szorítása.

A Krone számos kopásra hajlamos alkatrészt átalakított és optimalizált, ami ezek megnövelt élettartamában egyértelműen megmutatkozik. A meghosszabbított préscsatorna új, a modern megjelenés mellett az új BiG Pack nagybálázók különleges ismertetőjegyei közé tartozik az átdolgozott, változtatható VFS előtömörítő rendszer és számos kényelmi funkció, amelyek jelentősen leegyszerűsítik a bálázóval végzett munkát, ilyen pl. a Krone új, PowerClean elnevezésű kötözőfej tisztítása. Az új BiG Pack generáció külső megjelenése is lenyűgöző.

A zsinegtartó szekrények most közvetlenül az oldalsó burkolatokba beépítve helyezkednek el. 30 zsinegtekercs számára nyújtanak helyet akár 15 kg-os méretben. Igény esetén a BiG Pack bálázó két további zsinegtartó ládával is felszerelhető; így összesen 42 tekercs tárolására biztosítható hely, melynek össztömege maximálisan 630 kg lehet. Egy másik újdonság az oldalsó burkolatok hidraulikus mozgatása, amely két különböző csukási, ill. nyitási módot tesz lehetővé.

A BiG Pack új generációja