Függesztett műtrágyaszórók

MDS

A kompakt mindentudó


MDS: a kompakt mindentudó. Nagyobb termelékenység és hatékonyság a kompakt építésmóddal: a RAUCH MDS precíziós műtrágyaszóró a kis méretet egyesíti a jövőbemutató műszaki megoldásokkal. Precíz szóráskép, egyenletes ürítés, pontos határszórás – profitáljon Ön is egy innovatív megoldásból, amely erősségeit minden területen, fáradtságmentesen hasznosíthatja.

MDS

A kompakt egykamrás (egytölcséres) építésmód és a széleskörű alapfelszereltség jellemzi az MDS család gépeit, melyekkel kényelmesen és precízen dolgozhat normál vagy fejtrágyázásban és akár határszóráskor is.

Az MDS műtrágyaszórók mechanikus meghajtásúak, a tolózárműködtetés mechanikus, hidraulikus, elektromos vagy sebességarányos elektromos is lehet. A 8.2 és 14.2 típusok elsősorban szőlőbe, gyümölcsösbe valók a 18.2 és 20.2 típusok pedig szántóföldi használatra. Szórásszélességük 10-18 (10-24) m között választható, a teljes tartálytérfogat akár 2000 liter is lehet. Az opcionális felszereltségek tovább növelik a kényelmet, illetve további felhasználási lehetőségeket is megnyitnak, mint pl. a sorszórás az RFZ-7 adapterrel.

Letölthető prospektus