Hydraulikus zúzó önjáró rakodó és csúszókormányos gépekre

MINIFORST CL


Hidraulikus meghajtású, erdészeti mulcsozó különböző márkájú kompakt rakodókhoz és dózerekhez 150-350 bar | 50-150 l / perc. Aprítható faanyag átmérője: 20 cm-ig. ÚJ! Forradalmi CUT CONTROL rotor! Az új SEPPI MINIFORST cl új mércét állít fel. Alacsony, kompakt kivitelével SAE csatlakoztatással. Bármilyen olyan csúszókormányos géphez csatlakoztatható, amelynek hidraulika áramlása 50 és 150 l / perc.

A SEPPI MINIFORST cl zúzó az iparág legfejlettebb hidraulikus meghajtásúgépe a kompakt rakodók számára! Testre szabható az Ön munkájához; megbízható és tartós. A SAE interfész megkönnyíti a MINIFORST cl adaptálását. A felszerelés után egyszerűen csatlakoztatjuk a hidraulika csöveket. A MINIFORST cl mulcsozó hatékonyan képes működni bármilyen rakodógépen, akár 50 l / perc vagy akár 150 l / perc olajárammal is. Nyilvánvaló, hogy a nagy áramlás a legjobb, de még az alacsony áramlású rakodógép tulajdonosa is elégedett lesz a MINIFORST cl teljesítményével.

Az átfolyástól függetlenül a változó térfogatú M-BOOST ™ motor mindig a helyzethez alkalmazkodik. Az M-BOOST 40% -kal nagyobb nyomatékot kínál, mint a szokásos motorok.Könnyen beállítható a hatékony mulcsozáshoz szükséges fordulatszám eléréséhez. A SEPPI MINIFORST cl mulcsozó 20 cm átmérőig tud faanyagot zúzni, legfeljebb 5 km / h sebességgel. A szabadalmaztatott rotor konstrukció lehetővé teszik a rotor soha nem látott sebességgel történő hajtását, így termelékenységünk megnő.

MINIFORST CL

TESTRESZABÁS: Ha munkája elsősorban a fa mulcsozása, használja a bevált, élezhető MINI-BLADE kalapácsokat a forradalmian új CUT CONTROL ™ rotorunkkal! Nem fogja elhinni, hogy milyen sebességgel lehet finom mulcsot előállítani! Ha munkája elsősorban földutak karbantartása az úttestek, kerítésvonalak stb. mentén, a tartósság érdekében válassza kategóriájában a legjobb volfrámkarbidos MINI-DUO kalapácsokat. A szabadalmaztatott CUT CONTROL ™ rotor öt sor edzett ellenkéssel kiegészítve tökéletes mulcsozási eredményt nyújt. Függetlenül attól, hogy CUT CONTROLS ™ vagy MINI DUO késekkel dolgozik, rotoraink kellő fordulatszámot biztosítanak a legmagasabb termelékenység mellett, és remek mulcsot nyújtanak!

TARTÓSÁG: Az erős váz S-420 nagy szakítószilárdságú acélból készül, nagy teherbírású ékszíjfedél, jól védett hidraulikus munkahenger és védőláncok biztosítják a hosszú élettartamot.
A MINIFORST cl zúzó a CAT, CASE, NEW HOLLAND, DEERE, BOBCAT, ASV, JCB, VOLVO kompaktrakodókhoz és kompakt lánctalpas rakodókhoz alkalmas.
Elérhető munkaszélesség: 150, 175, 200

ALKALMAZÁSOK
növényzet kezelése az erdészetben
talajtisztítás és rekultiváció
Villamos lengővezetékek területeinek tisztítása

MINIFORST cl - SZTANDARD KIVITEL
Aprítható faanyag átmérője: 20 cm-ig
Haladási sebesség 0-5 km / h
Standard rotor fix kalapácsokkal MINI DUO volfrámkarbid hegyekkel
SAE felfogatás
Megválasztható hidromotor
5 ékszíj
Nyomásszabályozás
Hidraulikusan működtetett hátfal
Első és hátsó védelem: láncok
Keskeny csúszótalpak
Szín: sárga

OPCIÓK
Erdészeti fix kés rotor MINI BLADE
CUT CONTROL rendszer: élezhető késsel
Gép hátfal nélkül
Mechanikus döntő keret
Változtatható térfogatú motor túlnyomásos szeleppel, különféle típusok választhatók
Automatikusan változó térfogatú motor M-BOOST
Adaptáció különböző márkájú rakodókhoz
Elektromos szelep hátfal vezérléshez