G széria

A Valtránál a funkcionalitás alapján alakítjuk ki traktoraink részleteit. Ilyen egyszerű ez. Ezért a G Szériánk kompakt méretű, mégis erős kialakítású. Megtaláltuk a megoldást azokra az esetekre, amikor nem kell nagy gép, de legyen agilis és mégis robosztus. A kimagasló hatékonyságú, nagyobb teljesítményű modellek is a kicsik méretében készülnek.

A jól átgondolt tervezésnek és dizájnnak köszönhetően az összes alkotórész -motor, sebességváltó, fülke – tökéletes összhangban működnek.

A G sorozat a traktorvilág valódi mindenese. Kicsi méretű, de erőteljes hidraulika, könnyen használható intelligens vezérlő funkciók és precíziós megoldások teszik számos munkagép kiszolgálójává. Ugyan a G Széria méretben kicsi, ennek ellenére egy nagy traktor tulajdonságaival és erejével rendelkezik . Hasonló méretű traktorban eddig nem tapasztaltunk ilyen páratlan mozgékonyságot.

KOMPAKT ÉS MOZGÉKONY
A kompakt méretek, remek teljesítmény/ tömeg arány: öntömege csak 5 t. Ezek teszik mindenre befogható, széleskörűen alkalmazható, sokoldalú traktorrá.

HOMLOKRAKODÓ SPECIALISTA
A G Széria verhetetlen homlokrakodós traktor. Nagy teherbírású, gyári szerelésű segédvázzal és kiváló kilátással. Rakodó emelési kapacitása 2,1 tonna, emelési magassága 4,2 m.

TULAJDONSÁGOK
G sorozat tökéletes gép a precíziós gazdálkodás elindításához. A Valtra Smart Farming gazdálkodási funkciói a Versu és az Active modellekbe vannak beépítve. A gyári szerelésű, messzemenőkig illeszkedő segédváznak, az elektronikus vezérlésnek és az 5,7 négyzetméter üvegfelületnek köszönhetően a G Széria tökéletes traktor homlokrakodós munkákhoz is.

A G Széria ötvözi a kompakt méreteket és a könnyű, agilis kialakítást. Ez a traktor megbízható társ az állattartó telepen, szántóföldön, az önkormányzatoknál és a farm körüli munkákban is. Nem számít mi a feladat, a G Széria teljes értékű, többcélú megoldást kínál mindennapi igényei kielégítésére.

Minden gazdaság más és más, minden gazda munkanapja máshogy alakul. A traktor felszereltségének összeállításában segítenek opciós csomagjaink. Rendelkezésre állnak olyan opciók is, amelyek a modern munkagépekhez szükségesek, mint például a Power Beyond vagy az ISOBUS. Az opciók megválasztásával igényei szerint szerelheti fel traktorát.

OPCIÓS CSOMAGOK
Minden gazdaság más és más. Minden gazdaságban mások a munkafolyamatok, alkalmazott munkagépek. Mindenkinek más opciók fontosak. Emiatt minden gazdának más traktorra van szüksége. Ezért gyártunk egyedileg összeállított traktorokat.

A végfelhasználó opciók széles skálájából válogatva állíthatja össze traktorát. Ennek a folyamatnak a leegyszerűsítése miatt vezettük be opciós csomagjainkat. Az opciós csomagok ára kedvezményesen elérhető, egyes modellek esetén tartalmuk és áruk változhat. Az opciós csomagok mellet természetesen egyéb opciókból is válogasson kedvére! Érdeklődjön területileg illetékes értékesítő kollegánknál, állítsák össze együtt az Ön Valtra traktorát!
Comfort Csomag: Kényelmi és biztonságos munkavégzést segítő opciók
Technology csomag: Automata kormányzás és Isobus.os munkagép vezérlés
Technology Pro Csomag: a technology csomagon felül a precíziós gazdálkodást szolgáló opciókat tartalmaz.
Erdészeteknek erdészeti abroncsozást ajánlunk.

MODELLEK
A G Szériában 3 felszereltségi szint közül választhatunk:
-A Hitech sebességváltója 4 csoportban, csoportonként 6 POWERSHIFT sebességi fokozatot tartalmaz. A csoportok váltása is gombnyomásra történik. A Powershiftek váltását automatizálhatjuk. 100 literes fogaskerék hidraulika szivattyúval van szerelve, kihelyezett szelepek vezérlése mechanikus. A hidraulika és a sebességváltó olaja közös olajtartályból dolgozik. Táblavégi fordulóautomatika a Hitechben nincsen.

-Az Active sebességváltója 4 csoportban, csoportonként 6 POWERSHIFT sebességi fokozatot tartalmaz. A csoportok váltása is gombnyomásra történik. A Powershiftek váltását automatizálhatjuk. Az Active 110 liter/ perc terhelés érzékelős hidraulika szivattyúval szerelt. A kihelyezett szelepek vezérlése mechanikus. A hidraulika és a sebességváltó olaja közös olajtartályból dolgozik. Táblavégi fordulóautomatika nincsen.

-A következő felszereltségi szint a Versu. Sebességváltója megegyezik a Hitech és Active sebességváltóval. A Versu hidraulika rendszere megegyezik az Activéval, viszont a kihelyezett szelepek vezérlése már elektronikus. Minden Versu Smart Touch-csal szerelt. Többszörösen díjnyertes rendszer ez, amely a traktoron található összes egység beállításait, és vezérlését tartalmazza.

SMART TOUCH
A Valtra Smart Touch többszörösen díjnyertes kartámasz vezérlés, ami a traktor vezérlésén kívül az automata kormányzást és a munkagépek vezérlését is végzi. Legnagyobb előnye átlathósága és egyszerűsége. Maximum kettő lépésből abba a menübe lépünk amiben szeretnénk lenni. A Smart Touch 9 collos érintőképernyő , nyomógombok és vezérlő kar együttese. A Valtra S szériában, a G, N és T széria Versu és Direct modelljeiben alapfelszereltség.

A menüben az érintő képernyőre tappintva vagy legyezéssel navigálhatunk, piktogramokal a rendszer könnyen értelmezhető. A traktort teljes körűen a Smart Touchról vezérelhetjük: motor, sebességváltó, hidraulika, táblavégi forduló automatika, automata kormány. Mindezek átgondolt, átlátható rendszerben. Minden beállítást egyszerűen és könnyen módosíthatunk.

A Smart Touch képes Isobusos munkagépek vezérlésére is, a kijuttatási terveket is elvégezni, USB-n vagy mobil interneten keresztül tudunk információ cserét végezni.

Amikor adott munkagép beállításokat és táblavégi forduló automatát elmentettük, Profilba menthetjük el beállításainkat. Másik munkagép csatlakoztatása után könnyen előhívható a munkagéphez tartozó profi, így nem kell az ismételt beállításokkal bajlódnunk.

Letölthető prospektus:
Valtra G Széria (pdf kiadvány)

Letölthető prospektus