S Széria

A negyedik generációs Valtra S széria olyan traktorokat képvisel, melyek kiegyensúlyozott teljesítménye segíti Önt abban, hogy a befektetéséből a legtöbbet tudja kihozni – a végtermék maximalizálása és a költségek minimalizálása útján. Mi egy megbízható traktort terveztünk Önnek, amely az Ön számára mindazokat a szolgáltatásokat biztosítja, melyeket csak akar. Ez teszi lehetővé a számunkra, hogy biztosíthassuk az Ön beruházásán a legnagyobb lehetséges megtérülést.

Az S szériájú traktorok mindennel rendelkeznek, melyekre Önnek szüksége van és semmivel, ami szükségtelen volna. Minden részlet gondosan átgondolt, mivel a profit termelő képesség, a megbízhatóság, az üzemeltetési költség, az ergonómia, a szolgáltatások és az újraértékesítési érték az élenjáró technológiák alkalmazásának a lényege. Ez teszi a Valtrát a befektetők ésszerű választásává.

A Valtra S széria nagy traktorokból áll, melyek nagy befektetések, melyekre Ön magas eredményességgel támaszkodhat. Alaptulajdonságaik megtervezése a legnehezebb feladatok elvégzésére történt. Az erős motor, a fokozatmentes hajtómű és az optimális súlyeloszlás garantálja a hatékony teljesítményt. A hidraulika kimenő teljesítménye alkalmas a nagyigényű munkagépekhez, akár a szántóföldön, akár az erdőben dolgozik. A nagy vezetőfülke tágas munkakörnyezetet biztosít és a vezetési kényelem kiemelkedő a saját osztályában.

Szántóföldi nehéz talajmunkákra, erdészeteknél nagyméretű zúzókhoz vagy aprítógépekhez ajánljuk a legnagyobb traktorainkat.

TULAJDONSÁGOK
Az S szériájú traktorok megbízhatósága a gondosan megfontolt részletek tökéletes integrációjának eredménye. Egy tökéletes motor és hajtómű kombináció a legkorszerűbb funkcionális kialakítással és optimális használhatósággal teszi az S szériájú traktort mássá, mint amelyet valaha is kipróbált.

A megbízható 8.4 AWF AGCO Power motor a kulcsa az S szériájú traktorok termelékenységének. A megbízhatóság érdekében a legújabb AGCO Power gyártás technológiát alkalmazzuk. Az AGCO Power SCR technológia bevezetése 2008-ra nyúlik vissza. Akkor ez volt a világon az első traktor melybe ezt a technológiát alkalmazták.

A Valtra S széria általános hatékonyságát tovább javítja a fokozatmentes AGCO Variable hajtómű (AGCO AVT). Ez az AGCO által Németországban készülő hajtómű évek óta az európai piacokon piacvezető a nagy traktorok kategóriájában.

Népszerűsége sokoldalúságának és mindenek felett üzemanyag hatékonyságának köszönhető. Különösen olyan bérvállalkozói munka esetén, mely sok helyszínek közti közlekedéssel jár, az AGCO Variable hajtómű biztosítja, hogy alacsony motorfordulaton, hatékonyan közlekedjen. Erdészeteknek gyári szerelésű hátrameneti Twin Trac kormányzást és erdészeti abroncsozást ajánlunk.

SMART TOUCH
A Valtra Smart Touch többszörösen díjnyertes kartámasz vezérlés, ami a traktor vezérlésén kívül az automata kormányzást és a munkagépek vezérlését is végzi. Legnagyobb előnye átlathósága és egyszerűsége. Maximum kettő lépésből abba a menübe lépünk amiben szeretnénk lenni. A Smart Touch 9 collos érintőképernyő , nyomógombok és vezérlő kar együttese. A Valtra S szériában, a G, N és T széria Versu és Direct modelljeiben alapfelszereltség.

A menüben az érintő képernyőre tappintva vagy legyezéssel navigálhatunk, piktogramokal a rendszer könnyen értelmezhető. A traktort teljes körűen a Smart Touchról vezérelhetjük: motor, sebességváltó, hidraulika, táblavégi forduló automatika, automata kormány. Mindezek átgondolt, átlátható rendszerben. Minden beállítást egyszerűen és könnyen módosíthatunk.

A Smart Touch képes Isobusos munkagépek vezérlésére is, a kijuttatási terveket is elvégezni, USB-n vagy mobil interneten keresztül tudunk információ cserét végezni. Amikor adott munkagép beállításokat és táblavégi forduló automatát elmentettük, Profilba menthetjük el beállításainkat. Másik munkagép csatlakoztatása után könnyen előhívható a munkagéphez tartozó profi, így nem kell az ismételt beállításokkal bajlódnunk.

Letölthető prospektus:
Valtra S széria (pdf kiadvány)