T Széria

A T-s traktorainkat 6 hengeres motorokkal szereljük. 140-től 250 lóerős kategóriában univerzális traktor a gazdaságban. Főként talajmunkára, szállításra és vetésre ajánljuk. Erdészetek számára is ideális nagy traktor tud lenni. Minden munkavégzésre könnyen használható. Megbízható traktor, akár generációkon át.

A csöndes fülke modern kényelmes munkakörnyezetet kínál a hosszú műszakokra.

A T széria sikersorozat, számos díjat nyert traktorunk. A fülke verhetetlen kiláthatóságot, kényelemet és tágas teret kínál. A fűthető vezetőülés nálunk alap, kérhetjük a Valtra Evolution ülést is.

Minden gazda ki tudja választani igényeinek és a munkagépeinek leginkább megfelelő felszereltséget. A modell kiválasztása után az opciók széles skálájából szerelhetjük fel traktorunkat- azért hogy mindenkor optimális traktor- munkagép kapcsolattal dolgozhassunk.

TULAJDONSÁGOK
A 6,6 os és 7,4-es AGCO Power motorok híresek a megbízhatóságukról, tartósságukról és üzemanyag gazdaságosságukról. A motorok csendesek, miközben széles fordulatszám-tartományban nagy nyomatékot szolgáltatnak. A Valtra traktorok vezetése élmény számba megy, kezelésük az egyedülálló motor jellemzőinek, átgondolt tervezésnek és egyszerű kezelőszerveinek köszönhetően könnyű. Egyszerűek mint a skandináv emberek.

Annak érdekében, hogy az új motorok hatékonyan származtassák át teljesítményüket a talajra, a T –szériát rendkívül hatékony hajtóművekel szereltük fel. Választhatunk a Hitech- Active- Versu felszereltségű POWERSHIFT-es vagy a Valtra saját fejlesztésű és gyártású fokozatmentes Dirtect modelljeiből.

OPCIÓK
Minden gazdaság más és más. Minden gazdaságban mások a munkafolyamatok, alkalmazott munkagépek. Mindenkinek más opciók fontosak. Emiatt minden gazdának más traktorra van szüksége. Ezért gyártunk egyedileg összeállított traktorokat. A végfelhasználó opciók széles skálájából válogatva állíthatja össze traktorát. Ennek a folyamatnak a leegyszerűsítése miatt vezettük be opciós csomagjainkat. Az opciós csomagok ára kedvezményesen elérhető, egyes modellek esetén tartalmuk és áruk változhat.

Az opciós csomagok mellet természetesen egyéb opciókból is válogasson kedvére! Érdeklődjön területileg illetékes értékesítő kollegánknál, állítsák össze együtt az Ön Valtra traktorát!
Comfort Csomag: Kényelmi és biztonságos munkavégzést segítő opciók
Technology csomag: Automata kormányzás és Isobus.os munkagép vezérlés
Technology Pro Csomag: a technology csomagon felül a precíziós gazdálkodást szolgáló opciókat tartalmaz.

MODELLEK
A T-s traktorainkat 4 felszereltségi szintben gyártjuk:

-A Hitech sebességváltója 6 csoportban, csoportonként 5 POWERSHIFT sebességi fokozatot tartalmaz. A csoportok váltása is gombnyomásra történik. A Powershiftek váltását automatizálhatjuk. 73 vagy 90 literes fogaskerék hidraulika szivattyúval van szerelve, kihelyezett szelepek vezérlése mechanikus. A hidraulika és a sebességváltó olaja közös olajtartályból dolgozik. Táblavégi fordulóautomatika a Hitechben nincsen.
-Az Active sebességváltója 6 csoportban, csoportonként 5 POWERSHIFT sebességi fokozatot tartalmaz. A csoportok váltása is gombnyomásra történik. A Powershiftek váltását automatizálhatjuk. Az Active 115-160 vagy akár 200 liter/ perc terhelés érzékelős hidraulika szivattyúval szerelt. A kihelyezett szelepek vezérlése mechanikus. A hidraulika és a sebességváltó olaja külön olajtartályból dolgozik. Táblavégi fordulóautomatika nincsen.
-A következő felszereltségi szint a Versu. Sebességváltója megegyezik a Hitech és Active sebességváltóval. A Versu hidraulika rendszere megegyezik az Activéval, viszont a kihelyezett szelepek vezérlése már elektronikus.
-A Valtra mérnökei a Versuval párhuzamosan fejlesztették ki a Direct-et. A hajtómű átviteli veszteségének csökkentése érdekében a saját gyártású hajtómű 4 csoportban kínál fokozatmentes haladást: 0-9,0-18,0-30 és0-50 km/ óra között. A Direct hidraulika rendszere és kihelyezett szelep vezérlése megegyezik a Versuéval.

Minden Versu és Direct modell Smart Touch kartámasszal érkezik. Többszörös díjnyertes rendszer ez, amely a traktoron található összes egység beállításait, és vezérlését tartalmazza. Erdészeteknek gyári szerelésű hátrameneti Twin Trac kormányzást, plexi üvegeket, tető ablakokat és erdészeti abroncsozást ajánlunk.

SMART TOUCH
A Valtra Smart Touch többszörösen díjnyertes kartámasz vezérlés, ami a traktor vezérlésén kívül az automata kormányzást és a munkagépek vezérlését is végzi. Legnagyobb előnye átlathósága és egyszerűsége. Maximum kettő lépésből abba a menübe lépünk amiben szeretnénk lenni. A Smart Touch 9 collos érintőképernyő , nyomógombok és vezérlő kar együttese. A Valtra S szériában, a G, N és T széria Versu és Direct modelljeiben alapfelszereltség.

A menüben az érintő képernyőre tappintva vagy legyezéssel navigálhatunk, piktogramokal a rendszer könnyen értelmezhető. A traktort teljes körűen a Smart Touchról vezérelhetjük: motor, sebességváltó, hidraulika, táblavégi forduló automatika, automata kormány. Mindezek átgondolt, átlátható rendszerben. Minden beállítást egyszerűen és könnyen módosíthatunk.

A Smart Touch képes Isobusos munkagépek vezérlésére is, a kijuttatási terveket is elvégezni, USB-n vagy mobil interneten keresztül tudunk információ cserét végezni. Amikor adott munkagép beállításokat és táblavégi forduló automatát elmentettük, Profilba menthetjük el beállításainkat. Másik munkagép csatlakoztatása után könnyen előhívható a munkagéphez tartozó profi, így nem kell az ismételt beállításokkal bajlódnunk.

Letölthető prospektus