Partner

Kesla

TÖBB MINT 40 ÉVES GYÁRTÁSI TAPASZTALATTAL


1960–ban alapították a Kesla Oyj vállalatot. Már a kezdetektől kizárólag az erdészeti technológiákra, és a rönkök rakodására , szállítására, kezelésére tervezett gépek gyártására szakosodott. Manapság is teljes mértékben ezeknek a gépeknek előállítását és továbbfejlesztését végzik. A Kesla egy a világ piacvezető hidraulikus daru és kiközelítő kocsik gyártó vállalatok közül. Több mint 30 országba exportálnak szerte a világon. A termékskálán megtalálhatóak: rönkrakodó daruk -teherautókra vagy – erdészeti kiközelítő kocsikra , erdészeti kiközelítő pótkocsik, rönk kitermelő fejek(akár daruval együtt), fa aprító gépek.

Fő erősségünk a körültekintő és célirányos kutatás-fejlesztés. Minden gyártásba kerülő típust a sorozatgyártás előtt szigorú teszt folyamatnak vetünk alá, melynek része a gyakorlatban történő, terhelés alatti tesztelés is. Termékeink magas minőségükről lés előremutató technikai megoldásaikról ismertek a világon. A legjobb megoldásokkal szeretnénk kiszolgálni ügyfeleinket most -és a jövőben is.

Három gyáregységünk Joensuu, Kesälahti és Ilomantsi falvak mellett helyezkednek el, Finnországban. Több mint 17.000 m2-en folyik a tevékenységünk. 360 dolgozó mondhatja el magáról büszkén azt, hogy a Helsinki Tőzsdén (HEX) jegyzett Kesla munkavállalója.

Kesla

Letölthető prospektus