Valtra Connect

chevron-image chevron-image

Telemetria: Valtra Connect járműkövető rendszer

A Connect biztonságos traktor flottakezelő eszköz, amely lehetővé teszi a távoli és a valós idejű felügyeletet és a döntéshozatalt. A traktorokról származó adatok felhasználhatóak megalapozott operatív döntések meghozatalára. Bárhol tartózkodhat mobileszközével, hozzáférhet olyan információkhoz, mint a traktor helyzete, megtett útvonal, üzemanyagszint, az üzemanyag felhasználás, jelenlegi üzemóra, a kötelező szervizhez hátralevő órák száma. Esetleges meghibásodás esetén a rendszer elküldi a hibakódokat.


Kísérje figyelemmel a traktorflotta adatait, bárhol is legyen. A Connect segítségével a munka hatékonyságának optimalizálása és az állásidő minimalizálása érdekében figyelemmel kísérheti traktorai állapotát. A Connect használatával ellenőrizheti a gép működését, csökkentheti az üresjárati időt és csökkentheti az üzemanyagköltségeket azáltal, hogy meghatározza és megoldja az eredménytelenség okait. A rendelkezésre álló információk hasznos betekintést nyújtanak, nem bocsátkozik felesleges találgatásokba. Szervizpartnerével együttműködve a Connect segíti az üzembiztonság fokozását. A szerviz - és karbantartási értesítések tájékoztatják Önt a gép állapotáról, segítenek a tervezett karbantartások ütemezésében.

Érjen el nagyobb termelékenységet a logisztikai optimalizálás révén. Derítse fel az állásidők fő okait, csökkentse ezeket a kulcsfontosságú időszakokban mint a vetés és betakarítás.


Felügyelt paraméterek:
Üzemanyag- és AdBlue-szint
Jelenlegi helyzet, korábban megtett útvonal
Aktív / üresjárati arány és fogyasztási statisztikák
Üzemóra számláló alkalmazáson belüli riasztásokat állíthat be
Elsőbbségi hibakódok riasztási szintekkel
Napi üzemanyag-fogyasztás és üzemóra-flotta jelentés
Adat megosztás szervizessel
Egyedi traktorok megnevezésA szerviz javaslatokat tehet a traktor optimálisabb használatára, a beállítására. Távolról segítheti a kezelő munkáját, előre jelezheti a szervizigények fellépését. A távoli problémamegoldást, hibaelhárítást teheti egyszerűbbé. Gyorsabbá teheti a hibafeltárást, csökkentheti a kiszállások számát.

Az AGCO Connect segítségével gyorsan felismerhetők a problémák, megkönnyítve és gyorsítva a karbantartási munkákat. A Connect a szervizcsapat létfontosságú kiegészítője, és könnyen beilleszthető a mindennapi munkába. A szervizközpont Irányítópult szolgáltatásának használatával a szervizpartner gyorsan áttekintést kaphat a teljes csatlakoztatott flottáról, hogy ellenőrizze, vannak-e olyan kérdések, amelyekre figyelmet kell fordítani, és mely gépeket kell hamarosan szervizelni, ezzel segítve Önt. A Connect lehetővé teszi a hibaelőzmények vizsgálatát, gyorsabb hibaelhárítást eredményezve.

Videó: Megtekintés
Hogyan hozzunk létre Valtra Connect fiókot: Megtekintés
Hogyan adjunk új járművet a Valtra Connect fiókhoz: Megtekintés
Valtra Connectben Traktor nevének megváltoztatása: Megtekintés
Valtra Connect Felhasználói menü: Letöltés
Valtra Connect felhasználói regisztráció:Letöltés