Függesztett műtrágyaszórók

AXIS

A csúcskategóriás műtrágyaszóró


Az AXIS műtrágyaszórók 3 típusának (20.2, 30.2 és 50.2) tartálytérfogata 1000 és 4200 liter között választható. A műtrágyaszórók meghajtása mechanikus (M) vagy hidraulikus (H) lehet, a tolózárműködtetés pedig hidraulikus, elektromos vagy sebességarányos elektromos. Ez utóbbi kiegészülhet mérleges vagy un. EMC szabályozással.

AXIS

Az EMC jelenleg a piacon elérhető legmodernebb és legpontosabb szabályozást teszi lehetővé, a meghajtástól függetlenül szórótányéronként külön-külön határozza meg az adott pillanatban a szórótányérra kerülő mennyiséget.

Az eljárást a RAUCH már több mint 20 évvel ezelőtt szabadalmaztatta és építi be gépeibe. Aki esetleg még ennél is tovább lépne, annak ott az AXMAT szóráskép-érzékelő, mely 54 radarjával folyamatosan monitorozza a szórásképet és szükség esetén azonnal beavatkozik.

Természetesen ezek a gépek ISOBUS-os fedélzeti elektronokával is kérhetők, így egyszerűbben illeszthetők a precíziós gazdálkodást lehetővé tevő infrastruktúrába (kapcsolat a traktorral, GreenSeekerrel, GNSS rendszerrel, menedzsment szoftverekkel, mint pl. AgForce, agrirouter, Next Machine Management, stb.). A VariSpread szakaszolás és az OptiPoint forgókapcsolás pedig még kényelmessebbé és hatékonyabbá tesz a precíziós felhasználást.

Letölthető prospektus