Partner

Valtra


A Valtra finnországi gyárában a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz fejleszt, tesztel és gyárt traktorokat. Küldetésünk, hogy a felhasználók befektetései minél hamarabb megtérüljenek, és segítsük ügyfeleink üzleti növekedését. Traktoraink a legsokoldalúbb erőgépek.

Számos gépesítési szegmens elsődleges választása. Korlátlan funkciókat kínálunk ügyfeleink igényeihez szabva. A Valtra traktorok megbízhatóságuk, sokoldalúságuk, tartósságuk és északi gyökereik miatt elismertek. Mindegyik Valtra traktort kifejezetten az egyedi vásárlói igényekhez gyártjuk. Így érjük el hogy ellenállnak a legkeményebb éghajlat kihívásainak, és a legmagasabb teljesítményt nyújtanak a legnehezebb munkakörülmények között is. A cég gyökerei Finnországban 1951-ig nyúlnak vissza.

Valtra

Mindennapi tevékenységünk háttere a pontosan meghatározott értékeink összessége. Ezek képezik döntéseink alapját, irányítják kapcsolatainkat az ügyfelekkel, beszállítókkal, forgalmazókkal, anyavállalatunkkal, közösségünkkel és egymással. Öt alapvető értékünk az elszámoltathatóság, a közös munka , a csapatszellem, az átláthatóság és a tisztelet.

A Valtra 1951 óta gyárt traktorokat. A Valmet kezdetei óta hatalmas változásokon és fejlődésen ment keresztül. Nemcsak a nevében változott Valmetről ValtraValmetre, majd Valtrára, hanem a termékek és szolgáltatások terén is sokat fejlődött.

A Valtra a skandináv országok vezető traktorgyártója , valamint Latin-Amerika egyik legnépszerűbb márkája. A finnországi és brazil üzemeinkben korszerű traktorokat gyártunk. Szerte a világban több mint 1700 alkalmazottunk dolgozik a fejlesztési, gyártási, és szerviz osztályokon. A Valtra termékeket több mint 75 országban értékesítik.

A Valtra az AGCO mezőgazdasági gépgyártó konszern márkája. Az AGCO központja Duluth-ban, USA-ban található, globális vezető szerepet játszik a mezőgazdasági gépek tervezésében, gyártásában és forgalmazásában. Termékeinek technikai sokfélesége, minősége, valamint erős ügyfélközpontúsága tette az AGCO-t a világon a mezőgazdasági vállalkozások kedvelt választásává.